Съвременен танц

В залите на Dance Station Paradise Center стартират класове по Съвременен танц за възрастни с Марина Попова.
Съвременният танц ( Contemporary dance ) e стилът, в който няма невъзможни неща. Можеш да се изразяваш свободно и да се движиш извън рамките. Стилът смело взаимства от много различни техники – класически балет, йога, бойни изкуства, акробатика, брейк танц, хип хоп и други.
Всеки час започва с класически екзерсиз, на земя и среда, който има за цел да загрее и подготви тялото. Диагонали с характерни танцови стъпки и скокове за усъвършенстване на контрола върху върху тялото и техниката и техниката на танцьора. Танцова комбинация, която ще спомогне за развитието на индивидуалните ви качества.

Цени и записване

• Еднократно посещение /60мин./ – 12 лв.
• Цена за едномесечен абонамент: 65 лв. ( 8 посещения )
Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo*

Телефон за информация:  0895767072

Инструктор

МаринаМарина Попова е завършила в Националното училище за танцово изкуство- София, специалност „Класически танц“, както и“ Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство“ – Пловдив, специалност “ Балетна педагогика и режисура“. Професионалният си опит, като танцьор придобива в трупата на Балет „Арабеск“. Участва в множество шоу програми, концерти и гастроли в цял свят. Хореографският й път е като естествено продължение на развитието и в областта на танца. За нея танцът е непрекъсната работа, търсене и наблюдение на физическото и емоционалното състояние.

График Paradise Center

 Час   Вторник  Четвъртък
20:30-21:30 Съвременен танц Съвременен танц
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE