Лятната обучителна програма на Dance Station е насочена към напреднали и начинаещи деца. Програмата предлага интензивни танцови занимания през летния сезон в различни танцови стилове. От всеки един модул, най-добре представилото се дете, участник в лятната програма ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

За информация и записване: 0899 332 136; 0887597476

Скоро ще обявим и учителите в програмата !!!

Лятна програма за начинаещи

Летните групи в Dance Station за начинаещи и навлизащи в танците деца, дават възможност в рамките на двуседмичен курс, децата да се запознаят с част от предлаганите стилове танци в училището: латино танци, джаз-балет, MTV и народни танци. Децата ще се запознаят с основните характеристики, музикални особености и фигури на всеки един стил.

По този начин децата ще имат възможност да навлязат в танцовия свят, да изберат в последствие това, което е подходящо за тях, и най-вече да се забавляват през лятната ваканция.

С помощта на квалифицираните инструктори на Dance Station, децата ще разучават мини-хореографии във всеки един стил, застъпен в програмата.

Организация на програмата: организирана е в четири отделни двуседмични модула, за да бъде гъвкава към лятната ангажираност на децата. Всеки модул включва изучаването на четири стила танци и подготвянето на различни мини-танцови хореографии. При приключване на програмата родителите на децата и техни приятели ще могат да видят представяния на хореографиите.

*Продължителност на курса: 2 седмици / общо 20 ч.

*Дати за начало на всеки двуседмичен модул: 18 юни; 2 юли, 16 юли и 20август

*При желание можете да се запишете за повече от две седмици и ще можете да се възползвате от съответно намаление /10%/.

*Цена: 155 лв.

*Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до петък от 16:30 до 18:30 часа

*Място на провеждане: Денс Стейшън Парадайз МОЛ, ет. 3.

Ранно записване до 1 май – 10% отстъпка

Ранно записване от 1 май до 1 юни – 5% отстъпка

Намаление за втори член от семейството – 10 % отстъпка

Намаление за ученици на Денс Стейшън, притежаващи членство – 10%

От всеки един модул, най-добре представилото се дете, участник в лятната програма ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

Лятна програма за напреднали

Летните групи в Dance Station за напреднали деца са насочени както към ученици на училището (с цел интензивна лятна подготовка за предстоящия танцов сезон), така и за деца извън училището, занимавали се с танци и имащи желание да задълбочат танцовите си познания и да развият танцовите си качества.

Програмата е съобразена с най-новите тенденции в танцовото изкуство. Участниците ще имат възможност да работят интензивно в посока на няколко стила с квалифицирани професионалисти хореографи.

Участниците ще работят в хоерографска насока (подготвяне на хореографии) в стиловете, застъпени в програмата – латино и бални танци, джаз-балет и съвременен танц, commercial и хип-хоп.

Организация на програмата: в продължение на четири седмици участниците в програмата ще работят в различни танцови направления. Всяка една седмица ще е посветена на различен танцов стил и характерните техники за него.

*Продължителност на курса: 4 седмици / общо 36 ч.

*Начало: 2 юли

*Край: 27 юли

*Цена: 216 лв.

*Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до четвъртък 18:00 до 19:30 и петък от 16:30 до 19:30.

*Място на провеждане: Денс Стейшън Парадайз МОЛ

Ранно записване до 1 май – 10% отстъпка

Ранно записване от 1 май до 1 юни – 5% отстъпка

Намаление за втори член от семейството – 10 % отстъпка

Намаление за ученици на Денс Стейшън, притежаващи членство – 10%

При наличие на достатъчен брой участници, програмата “Summer Intensive Dance Station” ще завърши с изнесени танцови демонстрации на 27.07.

В края на програмата за напреднали деца Summer Intensive, най-добре представилото се дете, участник в програмата,ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE