От 25-ти януари в залите на Dance Station Paradise Center стартира ново издание на Танго модул за всички любители на страстното танго. С вас ще бъде Дорина Стоянова, която ще ви покаже всичко онова, което се крие зад страстта, опиянението и драматизма в тангото.

Като един от най-драматичния танцов стил, тангото се характеризира с т.н. ходещи движения (Tango walks), които изразяват дебнене или промъкване и се различават от всички други движения на балните танци. Движенията по някога са бавни и приплъзващи, а друг път остри, използвайки бързи движения с крака или рязко завъртане на глава.

Подарете си страстно танго, с партньор или без партньор. Всеки клас ще е едночасово пътуване до Буенос Айрес и балните зали на Европа заедно с Дори.

Начало: 25-ти януари
Дни: вторник и четвъртък
Час: 20:30 ч
Място: Paradise Center

Тангото възниква през втората половина на XIX век в Буенос Айрес, Аржентина и Уругвай в по-ниските социални слоеве, в бордеите. Първоначално само мъжете са танцували танго в двойка, а в последствие започват да танцуват и жени. С течение на времето и с усъвършенстването си, тангото добива по-висок социален статус и огромна популярност на няколко континента. В днешно време е разпространено по цял свят.

„Танците са любовта на живота ми! Това е моето изкуство!“ – споделя Дори. Тя владее до съвършенство танцовото изкуство. Печелила е шампионски титли по латиноамерикански и стандартни танци и е завоювала много международни състезания. През 2013 година Дорина заедно с Ангел Ковачев спечели първо място в DANCING STARS – най-гледаното танцово шоу за 2013 г. Тя е сладка, усмихната, чаровна, а любовта й към танците е заразителна.  Часовете с нея са истинска наслада и вдъхновение за всички.

Регистрирай се
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE