Dance Station, в частност Георги и Белла, ви канят на НОВ курс по салса, предназначен за всички вас, които сте отворени за различни изживявания и искат да се потопят в един свят на позитивни усещания, свежи хора и истинско изкуство.

Ню Йорк стилът е създаден през втората половина на 20 век и с него идва и наименованието на танцът, който днес наричаме салса. Той се отличава с лекота на движенията, която прави връзката между дама и кавалер напълно естествена и истинска.
Представлява една игра между партньорите изпълнена със страст, музикалност, импровизация и най – вече много позитивни емоции, а за да можем да усетим всичко това, ще наблегнем върху:

  • 1. принципите за движение на тялото, за да можем свободно да изразяваме каквото поискаме
  • 2. темповото стъпване, за да се движим в удобен синхрон с всеки, с когото танцуваме
  • 3. техника на въртене, за да се чувстваме стабилни във всеки един момент
  • 4. и най-важното – разбиране на музиката, за да можем да интерпретираме това, което чуваме

След като вече усъвършенстваме танцуването си още наричано on2 (New York style), ще бъде по – лесно да усетим и разберем сложната връзка на ритъма в музиката и в танца и всеки от вас ще може да усети магията на салсата.

Класовете с Георги и Белла стартират от 10-ти април и ще се провеждат вторник и четвъртък от 20:30ч. в Dance Station Paradise Center
Всеки, който притежава ISIC-карта, ползва намаление от цената на единичен урок.
За всички с MultiSport или Sodexo карта – можете да я използвате и при нас.

Цена за едномесечен абонамент: 62 лв.
Цена за еднократно посещение: 12 лв.

georgiГеорги Томов започва да се занимава с танци на 13 годишна възраст, спирайки се на Hip-hop стилове като C-walk, Popping и Turfing. Няколко години по-късно открива себе си в китайското бойно изкуство Кунг-Фу, където започва устремено да усъвършенства контрола на тялото си, за да стане републикански шампион. Тогава, обаче, случайно се сблъсква със света на салсата и открива страстта на живота си в нея. Скоро след това има късмета да бъде поканен в IDT, един от най-отличаващите се български отбори, с който започва да обикаля из Европа, участвайки в големите салса фестивали.

vickyВиктория Йорданова От най-ранна детска възраст започва да развива двигателната си култура стъпвайки в залата по художествена гимнастика, където се класира на челните позиции. 2004 година постъпва в националното училище за танцово изкуство със завишено изучаване на класически и модерен балет, народни, исторически и характерни танци. Фокусира се върху народните танци като взема участие в танцовата трупа „Росна китка“, с която изнасят представления из страната. 2008г. се пренасочва от танцовото към бойното изкуство ( таекуон-до), където защитава златото на европейски шампионат. Дълбоката й любов към танца, обаче, я подтиква да се срещне със салсата, а скоро след това бива поканена в IDT, където започва същинската й кариера.

Днес двамата са една от най-атрактивните двойки, отличаващи се с емоцията и музикалността, с които танцуват.

График

Вторник и четвъртък от 20:30 ч.
Dance Station Paradise Center

Инфо и записване

Регистрирай се:

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE