Dance Station има богат опит в преподаването на танци за деца в различни стилове. Професионалните ни преподаватели отделят внимание на всяко едно дете и развиват танцовите му заложби. Всяка година децата имат възможност да участват в танцовите спектакли на Dance Station без значение, кой стил танцуват. Освен това, децата участват и в редица национални и международни танцови състезания, събития, фестивали и лагери.

Можете да запишете вашето дете в един или повече от стиловете танци: мтв-танци, брейк танци и спортен рокендрол 

Първото посещение в даден стил е безплатно

Брейк танци

Този клас е подходящ за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент. Учебната програма включва: основни движения в хип-хоп, запознаване с хип-хоп културата, координация на тялото и изучаване на кратки хореографии, като преподавателите от XEnergy ще се стараят да надграждат и развиват уменията на децата във всяко следващо ниво. Програмата включва умения за работа в екип и уважение един към друг.

График за НДК
понеделник и сряда с X-Energy oт 18:30 ч.

Рок енд рол

Красотата на рок енд рол-а е, че не е нужно да се притеснявате твърде много за учене на конкретни стъпки – това е повече за слушане на музика и чувство за ритъм. Този танцов формат е невероятно лесно да се научи и наистина е добро забавление. Освен това е чудесен начин за децата да се сприятелят.
Кавалерът върти дамата от време на време има основни и леки акробатични движения.

График за НДК
вторник, четвъртък и петък със Силвия от 18:30 ч.

Mtv танци

Обучителната програма по MTV dance е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Широкия обхват на материята позволява учебния материал и фигурен такъв, да бъдат изключително гъвкави спрямо качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата.

График за НДК
понеделник и сряда с Цецо и Плами от 18:30 ч.

За повече информация и записване

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE