rojden_den

Децата са нетърпеливи и много ентусиазирани, когато наближат рождените им дни. Всяко дете обича подаръци, празнично настроение и приятели за луди игри. Малчуганите с трепет отброяват дните до рождения им ден – едно от най-важните събитие за всяко дете.

Dance Station предлага голямо разнообразие от теми, украса и забавления за рождени дни. Можете да избирате между танцов рожден ден и арт рожден ден, които ще отведът детето ви в един вълшебен и приказен свят. Без значение дали празненството ще е тематично (карибски пирати, замръзналото крлство, принцеси), дали ще прерасне в танцова забава, с много танцови игри и състезания, малките ще се радват на най-добрите и грижовни прфесионални танцьори и аниматори. Специална атмосфера и най-вкусната храна са част от незабравимите тематични рожденни дни.

Допълнителни услуги

– Предлагаме цялостно тематично оформяне на рожден ден – покани (дизайн и печат), торта, меденки, соленки с визии на любим герой или певец на вашето дете, както и тематични парти аксесоари.

– Поръчка на кетъринг за родители, ползването на фреш-бар със седящи места е безплатно

– Изработка и поръчка на менюто за децата на преференциални цени

Вижте повече информация за видовете рождени дни, предлагани в Dance Station

Телефон за повече информация и резервация: 0887 597 476

Танцов рожден ден

tancov-rojden-denТанцовият рожден ден предлага една по-разчупена и интерактвина забава, в която рожденикът е в центъра на внимание, но всички поканени ще почувстват специалното внимание, което нашите професионални инструктори и аниматори ще създадат. Децата ще научат една танцова хореография на популярна избрана от рожденника песен. Програмата включва танцови игри и състезания. Музикалното оформление е изцяло по желание на рожденника.

Арт рожден ден

ledeno-kralstvoАрт рожден ден включва арт занимания, съчетани с игри за най-малките деца. Всяко дете получава рисунка на лице и всички ще изработват кукли, апликации и бижута от мъниста. Заниманията включват и работа с пластелин.

В тази секция ви предлагаме и арт тематични рожденни дни – „Карибски пирати“ и „Леденото кралство“.

В Карибски пирати отново имаме арт занимания, съчетани с игри за най-малките, като тук включваме и танци и танцови игри на музиката от филма „Карибски пирати“. Специална тематична украса, която обхваща цялата зала.

В Леденото кралство с арт заниманията, съчетани с игри за най-малките. Цялата атмосфера, украса и забави са върху музиката от анимационния филм „Frozen¨ (Леденото кралство). Танци, танцови хореографии и рисунка на лице са част от пакета.

Щура лаборатория

shtura_rabotilnicaВ Научната шоу програма наш аниматор, в образа на весел професор, заедно с децата провеждат редица интересни химични и физични опити. При това децата не само гледат програмата, но и вземат активно участие в нея. След всеки експеримент нашият аниматор разказва на децата как се е получил експеримента и им разказва много интересни факти.
Самата програма може да бъде разделена на отделни уроци (шоу със сух лед, химия на цветовете, шоу с полимери и др.) или да бъде една весела комбинация от всички тези уроци.
Рожденика е в ролята на главен помощник на нашия аниматор и му асистира в голяма част от експериментите. Програмата предвижда раздаването на научни подаръци на всички деца и до два подаръка лично на рожденика. 
Експериментите са безопасни!
ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Относно

Вашето съобщение