От 8-ми октомври стартира Waacking клас с редовни часове! Всяка събота от 16:00 до 17:30 ч.

Подходящ за НАЧИНАЕЩИ и НАПРЕДНАЛИ.

В този клас ще се запознаете с основите на женствения стил „Waacking“, ще развиете координацията си до висока степен, ще имате възможността да научите различни комбинации. Ще се обърне внимание на freestyle, groove, техника и музикалност..

Всяка събота: 16:00 – 17:30

„WAACKING“ е танцов стил, идващ от Лос Анджелис, който възниква през 70-те години на миналия век. Основната музика, на която се танцува е Disco Funk. Отличителни черти са бързите отчетливи движения на ръцете, подчертаване на женствеността и това, че се поставя силен акцент върху музикалността и интерпретацията на музиката и ритъма. Стилът е популяризиран от шоуто „Soul Train“, което пък повлиява за създаването на танцовата група „The Outrageous Waack Dancers“ от Tyrone Proctor и Jeffrey Daniel. В момента „Waacking“ преживява възраждане и се развива по цял свят.

Събитието във Facebook

Iskra_DaskalovaИскра Даскалова е професионален танцьор, хореограф и съдия. През 2012 г. създава своята танцова група – I Dance в Бургас. Оттогава насам печели редица призови места на национални състезания, като I място – Street Masters Vol.3” All Style Hip-Hop Battle 2vs2 (Пловдив, 2016) и I място – All Style Hip-Hop Battle 2vs2 (Дупница, 2016). През 2015 на международно състезание по Waacking, Искра печели I място – Waacking Battle (Judge: King Aus, 2015) и оттогава е официален представител на I.H.O.W. (Imperial/International House Of Waacking) в България.
Освен журирането на различни танцови битки и изнасянето на Waacking уъркшоп-и из цяла България, Искра е и организатор на All Style Street Dance Battle „Express Yourself“ 1, 2 & 3 (Бургас, 2013, 2014, 2016).

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE