Във връзка с провеждането на събития от най-висок ранг по време на българското председателство на ЕС, на следните дати от месец януари, залите на НДК ще бъдат затворени. Вижте датите от м. януари, в които някои от класовете ще се проведат в клуб Mixtape 5 :
12.01 ( петък ) – НЯМА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ ЧАСОВЕ 
22.01 ( понеделник ) – часовете се провеждат по график с изключение на групата по рокендрол за деца
25.01 ( четвъртък ) ще се проведат само часовете по:
Хип Хоп за деца
* Salsa on 1 & Bachata начинаещо ниво и средно ниво ( в един час )
* Cuban Salsa начинаещо ниво
26.01 ( петък ) ще се проведат само часовете по Zumba, Balboa и Shag
 
КЪДЕ : Клуб Mixtape 5 – подлез на НДК откъм булевард “Черни Връх”
 
КАК : С електронните ви карти на рецепцията в предверието на клуба ще бъдете обслужвани от нашите рецепционисти както обикновено. Рецепционистите ще отнемат кредити от картите ви с нужния брой посещения според броя часове, които ще посетите в дадения ден. Ще можете да купувате еднократни посещения и карти, както и да посещавате часовете ни с карти Multisport и Sodexo

СЪБЛЕКАЛНИ: За съжаление, клубът не разполага със съблекални, с които сте свикнали в залите на Dance Station, затова учтиво ви молим да предвиждате облекло, което става за тренировки, или да носите такова под вашите ежедневни дрехи. Разбира се, ако това не е възможно, има пространства, които могат да се ползват за преобличане, но те не са с големи размери.

ЛИЧНИ ВЕЩИ: Ще може да оставите личните си вещи в непосредствена близост до вас, в самата зала на клуба. Там има достатъчно столове и маси, на които спокойно можете да разположите нещата си и да имате директен визуален достъп до тях по всяко време на часа ви.
Екипът на Dance Station прави всичко възможно отменените класове да са ограничен брой, както и да се чувствате възможно най-комфортно в дните, които наш домакин ще бъде клуб Mixtape 5
За всякакви въпроси свързани с промените, които се налагат във връзка с българското председателство на ЕС, моля да ни пишете на info@dancestation.bg, или да ни се обадите на 0895767072.
Dance Station ще удължи давността на картите, ако по наша вина часът не е бил проведен ( не сме успяли да осигурим място , в което да се проведат часовете за съответния ден )
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE