На 22-ри януари една от най-динамичните мамбо двойки идват в България, за да споделят уменията си с българските латино танцьори. Adolfo Indacochea и партньорката му Tania Cannarsa идват у нас по покана на Dance Station и Imbalanced Dance Team. Звездната двойка ще изнесе четири урока и ще участва с шоу изпълнение по време на партито в Playground Paradise Center.

И двамата са страхотни преподаватели и едни от най-добрите изпълнители на мамбо в света. Хореографиите им включват много плавни и същевременно резки движения с тялото, акцентирайки върху всеки бийт. Запазена марка на двамата са ритмичните шайновете, изпълнени с много лекота въпреки тяхната сложност.

Всички уроци ще се проведат в залите на Dance Station в НДК, както следва:

18.00 – 19:00 МAMBO NEW YORK STYLE shines
19.10 – 20:10 MAMBO NEW YORK STYLE partners work
20.20 -21:20 CHA CHA CHA
21.30 – 22:30 LADIES STYLING
22.00 начало на партито в Playground Mall Paradise

Цена за един урок: 20 лв.
Вход за партито: 20 лв.
При посещение на всички уроци вход за партито: 5 лв.
За кавалерите при посещение на всички уроци ( 3, без лейди стайлинг) , вход за партито 10 лв

Местата са ограничени. Заплащане на цената е до 15 януари. Запишете се на адрес: http://goo.gl/forms/l4UnLGJkLU , като посочите сътветния урок(ци), които ще посетите.

Билети можете да закупите от рецепция на Dance Station, както и от :

– Imbalanced Dance Team
– Social Dance Events 13 P.M.
– Salsa Ritmo Dance Studio
– Latin Force Dance Studio
– Palante Dance Studio
– Miro Dance (Шумен)
– StreetSalseros
– Salsa de Cuba (Пловдив)

Дата: 22-ти януари
Място на уроците: Dance Station НДК
Място на партито: Playground Paradise Center
Регистрация: http://goo.gl/forms/l4UnLGJkLUКраен срок за закупуване на билети: 15-ти януари

Адолфо и Таня

10570490_10153273490016752_968805880902056051_nAdolfo е един от динамичните и енергични танцьори признат из цял свят с уникалния си и много плавен танцов стил. Стилът му е комбинация от мамбо с елементи на джаз, фламенко и спортни танци. Във всяка негова хореография и импровизация се вижда изключителния му усет към музиката. В последно време Adolfo е един от най-добрите посланици на международната салса сцена. Неговата танцова група е една от най-известните и винаги, когато е на сцена грабва публиката с изключително присъствие и страст към танца.

taniaTania е световно призната звезда в света на салсата с нейния секси и много плавен мамбо стил. Движенията й отразяват унисон от технически умения и стрийт стил, традиция и инстинкт. Когато е на сцена показва истинска елегантност и красотата на танца. Започва да танцува класически балет на 10 годишна възраст, след което прибавя джаз балет и съвременни танци в своето обучение. Тя е един мулти-талантлив танцьор, владее различни танцови стила, които й помагат на сцената.

Остават

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE