Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия на голяма сцена два пъти годишно? Да участва в танцови лагери, фестивали, конкурси? Да намери среда и приятели? Ако отговорът на всички тези въпроси е ДА, тогава сте попаднали на правилното място.

Преподавателският екип на Dance Station има богат, 10-годишен, опит в преподаването на танци за деца в различни стилове и възрасти. Преподавателите ни обръщат внимание на всяко едно дете и развиват индивидуалните му танцови заложби. Само при нас можете да откриете най-голямото разнообразие от танцови стилове за деца в София и Пловдив. Независимо от това дали детето е напълно начинаещо или напреднало, то има въможност да участва в танцовите спектакли на училището два пъти годишно. След втората година на обучение, децата имат възможност  да участват в редица национални и международни танцови фествали. Годишната програма на децата се допълва от летен и зимен лагер и летни интензивни модули съобразени с нивото на детето.

Новият сезон започва от 9-ти Септември. Можете да запишете детето си в един или повече от 7-те стила танци, които ви предлагам, както и в аеробните занимания за деца: латино и бални танци, модерен и джаз балет, хип хоп, класически балет, break dance, спортен рокендрол, художествена гимнастика, зумба за деца, гимнастика за деца
Допълнителна информация можете да получите на телефон 0899 332 136 и 0887 597 476 или на info@dancestation.bg,  както и на нашата фейсбук страница Dance Station Bulgaria.

Записване

График Paradise Center – Детски групи график НДК – Детски групи

 

 
Пълен график Paradise Center Пълен график НДК
 

Mинете с мишката върху изображенията за информация за график и часове!

Латино и бални танци

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп.

График за Paradise Center

От 16-ти Септември
Понеделник и Сряда от 18.30 с Боян Христосков
 

Jazz Dance

Обучителната програма по Jazz Dance и съвременни танцови техники е разработена на базата на синтез между титулните направления, които се застъпват в нея – Бродуей джаз, контемпорари, техники Кънингам, Греам, Релийз от съвременните танцови техники, основи на класически балет, актьорско майсторство, арт-физикъл тренинг.

 График за Paradise Center

От 16-ти Септември
Понеделник и Сряда деца над 5 години от 17.30
Събота и Неделя за деца над 9 години от 16.00

Commercial Hip Hop

Обучителната програма по Commercial Hip Hop е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Широкия обхват на материята позволява учебния материал и фигурен такъв, да бъдат изключително гъвкави спрямо качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата.

График за Paradise Center

От 17-ти Септември

Вторник и Четвъртък за деца до 10 години от 17.30
Вторник и Четвъртък за деца 10 – 14  години от 18.30

Класически балет

Нищо не се случва, освен ако първо не сме мечтали за това! Ако и Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групата по класически балет за деца! Обучението е по методиката на руската балетна школа и включва станка, среда и allegro. И още упражнения за гъвкавост и еластичност на тялото, правилна стойка и грация, музикалност и артистичност.

 График за Paradise Center

От 14-ти септември
Събота и Неделя за деца 4-6 годишни от 11.00 часа
Събота и Неделя за деца 6-8 години от 12.00 часа
График НДК
От 17-ти септември
Вторник и Четвъртък от 17.30 

Hip Hop с Umove

Обучението по хип-хоп за деца се води от Мартин Ассев, основател на танцова школа Umove. Учениците ще имат възможност да тренират върху пет фундаментални стила – Hip Hop, Popping, Locking, House и Waacking. Часовете са подходящи за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент.

 График за Paradise Center

от 14-ти Септември
Събота и Неделя за деца до 12 години от 11.00 часа
Събота и Неделя за деца над 12 години от 12.00 часа

Zumba Kids

График за Paradise Center

от 13-ти Септември
Петък от 18.30

Брейк танци с X-energy

Този клас е подходящ за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент. Учебната програма включва: основни движения в хип-хоп, запознаване с хип-хоп културата, координация на тялото и изучаване на кратки хореографии, като преподавателите от XEnergy ще се стараят да надграждат и развиват уменията на децата във всяко следващо ниво. Програмата включва умения за работа в екип и уважение един към друг.

 График за НДК

Вторник и Четвъртък за деца над 6 години от 18.30

Рок енд рол

Красотата на рок енд рол-а е, че не е нужно да се притеснявате твърде много за учене на конкретни стъпки – това е повече за слушане на музика и чувство за ритъм. Този танцов формат е невероятно лесно да се научи и наистина е добро забавление. Освен това е чудесен начин за децата да се сприятелят.
Кавалерът върти дамата от време на време има основни и леки акробатични движения.

График за Paradise Center

от 17-ти Септември
Вторник и Четвъртък от 17.30

Хип хоп с Любомира

Хип хоп класовете с Любомира Василева в Dance Station имат за цел да подготвят танцьори за бъдещо танцово и сценично развитие. Програмата включва изучаване на основни стъпки и движения характерни за стила, комбинации и кратки хореографии. Класовете са подходящи за деца до 14 годишна възраст.

График за НДК

от 17-ти Септември
Вторник и Четвъртък за деца до 14 години от 19.30
 

Видео

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE