Dance Station има богат опит в преподаването на танци за деца в различни стилове. Професионалните ни преподаватели отделят внимание на всяко едно дете и развиват танцовите му заложби. Всяка година децата имат възможност да участват в танцовите спектакли на Dance Station без значение, кой стил танцуват. Освен това, децата участват и в редица национални и международни танцови състезания, събития, фестивали и лагери.

Новият сезон за детските групи в Dance Station започва от 7-ми септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 8-те стила танци: латино и бални танци, джаз-балет, мтв-танци, народни танци, класически балет, брейк танци, хип-хоп танци, спортен рокендрол.

Mинете с мишката върху изображенията за информация за график и часове!

За повече информация и записване за начинаещи и напреднали нива: +359 88 759 7476 / +359 899 332 136

Пълен график Paradise Center Пълен график НДК

Латино и бални танци

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп

График за Paradise Center

oт 9-ти септември
събота и неделя с Боян и Михаела от 11:00 ч.

от 11-ти септември

понеделник и сряда с Боян и Рали от 18:30 ч.

Джаз-балет

Обучителната програма по джаз-балет и съвременни танцови техники е разработена на базата на синтез между титулните направления, които се застъпват в нея – Бродуей джаз, контемпорари, техники Кънингам, Греам, Релийз от съвременните танцови техники, основи на класически балет, актьорско майсторство, арт-физикъл тренинг.

 График за Paradise Center

от 13-ти септември
понеделник и сряда с Надя от 18:30 ч.

Mtv танци

Обучителната програма по MTV dance е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Широкия обхват на материята позволява учебния материал и фигурен такъв, да бъдат изключително гъвкави спрямо качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата.

График за Paradise Center

от 7-ми септември
вторник и четвъртък с Цецо от 18:30 ч.

График за НДК

oт 7-ми септември
понеделник и сряда с Цецо от 18:30 ч.

Народни танци

Интересувате се от българските народни танци? Искате детето ви да развие добра двигателна култура? Елате в най-модерното танцово училище „Dance Station”. Запишете вашето дете при Яница Табакова – хореограф и преподавател по народни танци, чиито ученици през 2014-та година стават световни първенци с шопски и гръцки танци на Световния форум Dance World Cup, Португалия.

График за Paradise Center

петък  от 18:30
събота от 12:00 ч.

средно ниво

от 15 септември

Класически балет

Нищо не се случва, освен ако първо не сме мечтали за това! Ако и Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групата по класически балет за деца! Обучението е по методиката на руската балетна школа и включва станка, среда и allegro. И още упражнения за гъвкавост и еластичност на тялото, правилна стойка и грация, музикалност и артистичност.

 График за Paradise Center

събота и неделя от 10:00 ч.
6-8 години

събота и неделя от 11:00 ч
4-5 години

от 09 септември

График за НДК

вторник и четвъртък от 17:30 ч

от 19 септември

Хип Хоп

Обучението по хип-хоп за деца се води от Мартин Ассев, основател на танцова школа Umove. Учениците ще имат възможност да тренират върху пет фундаментални стила – Hip Hop, Popping, Locking, House и Waacking. Часовете са подходящи за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент.

 График за Paradise Center

събота и неделя от 12:00 ч.

от 23 септември

Брейк танци

Този клас е подходящ за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент. Учебната програма включва: основни движения в хип-хоп, запознаване с хип-хоп културата, координация на тялото и изучаване на кратки хореографии, като преподавателите от XEnergy ще се стараят да надграждат и развиват уменията на децата във всяко следващо ниво. Програмата включва умения за работа в екип и уважение един към друг.

 График за НДК

понеделник и сряда с oт 18:30 ч.

от 11 септември

Рок енд рол

Красотата на рок енд рол-а е, че не е нужно да се притеснявате твърде много за учене на конкретни стъпки – това е повече за слушане на музика и чувство за ритъм. Този танцов формат е невероятно лесно да се научи и наистина е добро забавление. Освен това е чудесен начин за децата да се сприятелят.
Кавалерът върти дамата от време на време има основни и леки акробатични движения.

График за Paradise Center

вторник и четвъртък от 17:30

oт 12 септември

 График за НДК

понеделник и петък от 18:30 ч.

от 11 септември

Хип хоп RnB Duo

Хип хоп класовете с Ралица и Бубето в Dance Station имат за цел да подготвят танцьори за бъдещо танцово и сценично развитие. Стилът на двете момичете е уникален, с много резки движения, с много силен усет към музиката и емоция. Програмата включва изучаване на основни стъпки и движения характерни за стила, комбинации и кратки хореографии. Класовете са подходящи за деца между 8 и 14 годишна възраст.

График за НДК

вторник и четвъртък от 18:30 ч.

от 12 септември

Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE