Нови групи за деца

Dance Station има богат опит в преподаването на танци за деца в различни стилове. Професионалните ни преподаватели отделят внимание на всяко едно дете и развиват танцовите му заложби. Всяка година децата имат възможност да участват в танцовите спектакли на Dance Station без значение, кой стил танцуват. Освен това, децата участват и в редица национални и международни танцови състезания, събития, фестивали и лагери.

Новият сезон за детските групи в Dance Station започва от 12-ти септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 7-те стила танци: латино и бални танци, джаз-балет, мтв-танци, народни танци, класически балет, брейк танци, хип-хоп танци, спортен рокендрол или в подготвителните класове по латино и народни танци.

Подготвителните класове са подходящи за деца на възраст 4-6 години, а останалите класове са подходящи за деца 6-11 години

график Paradise Center
график НДК

Повече инфо и записване на тел: 0887 597 476

Латино и бални танци

Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо дебле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп

График за Paradise Center

понеделник и сряда с Боян и Рали от 18:30 ч.
събота и неделя с Виктор и Михаела от 11:00 ч.

Джаз-балет

Обучителната програма по джаз-балет и съвременни танцови техники е разработена на базата на синтез между титулните направления, които се застъпват в нея – Бродуей джаз, контемпорари, техники Кънингам, Греам, Релийз от съвременните танцови техники, основи на класически балет, актьорско майсторство, арт-физикъл тренинг.

 График за Paradise Center

вторник и четвъртък с Надя от 18:30 ч.

Mtv танци

Обучителната програма по MTV dance е разработена спрямо популярните течения в стрийт изкуството и популярната музика. Широкия обхват на материята позволява учебния материал и фигурен такъв, да бъдат изключително гъвкави спрямо качествата на учениците, модерните течения в стрийт изкуството и предпочитанията на децата.

График за Paradise Center

вторник и четвъртък с Цецо и Плами от 18:30 ч.

График за НДК

понеделник и сряда с Цецо и Плами от 18:30 ч.

Народни танци

Интересувате се от българските народни танци? Искате детето ви да развие добра двигателна култура? Елате в най-модерното танцово училище „Dance Station”. Запишете вашето дете при Яница Табакова – хореограф и преподавател по народни танци, чиито ученици през 2014-та година стават световни първенци с шопски и гръцки танци на Световния форум Dance World Cup, Португалия.

График за Paradise Center

петък с Яни от 18:30 ч.
събота с Яни от 12:00 ч.

Класически балет

Нищо не се случва, освен ако първо не сме мечтали за това! Ако и Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групата по класически балет за деца! Обучението е по методиката на руската балетна школа и включва станка, среда и allegro. И още упражнения за гъвкавост и еластичност на тялото, правилна стойка и грация, музикалност и артистичност.

 График за Paradise Center

събота и неделя с Нина Гачевска от 11:00 ч.

График за НДК

събота и неделя с Нина Гачевска от 17:00 ч.

Подготвителен клас

Обучението по хип-хоп за деца се води от Мартин Ассев, основател на танцова школа Umove. Учениците ще имат възможност да тренират върху пет фундаментални стила – Hip Hop, Popping, Locking, House и Waacking. Часовете са подходящи за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент.

 График за Paradise Center

събота и неделя с Мартин от 12:00 ч.

Брейк танци

Този клас е подходящ за деца, които са на възраст между 7 и 12 години и не са се занимавали с танци до този момент. Учебната програма включва: основни движения в хип-хоп, запознаване с хип-хоп културата, координация на тялото и изучаване на кратки хореографии, като преподавателите от XEnergy ще се стараят да надграждат и развиват уменията на децата във всяко следващо ниво. Програмата включва умения за работа в екип и уважение един към друг.

 График за НДК

понеделник и сряда с X-Energy oт 18:30 ч.

Рок енд рол

Красотата на рок енд рол-а е, че не е нужно да се притеснявате твърде много за учене на конкретни стъпки – това е повече за слушане на музика и чувство за ритъм. Този танцов формат е невероятно лесно да се научи и наистина е добро забавление. Освен това е чудесен начин за децата да се сприятелят.
Кавалерът върти дамата от време на време има основни и леки акробатични движения.

 График за НДК

вторник, четвъртък и петък със Силвия от 18:30 ч.

Подготвителни класове

Подготвителните класове за деца в танцовото училище Dance Station имат за цел да подготвят малките „танцьори“ за бъдещо танцово и сценично развитие. Стиловете, които дават такава базова подготовка са избрани спрямо танцовите качества и умения, които развиват у най-малките ученици. Програмата включва изучаване на латино и бални танци народни танци. Класовете са подходящи за деца между 4 и 6 годишна възраст. Класовете са с предварително записване на тел: 0887 597 476

 График за Paradise Center

събота и неделя от 11:00 ч.

График за НДК

събота и неделя от 11:00 ч.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE