Скъпи дами, господа, познати и приятели, Dance Station, в частност Жоро и Вики, Ви каним не просто на поредния курс по танци, ами на едно напълно ново изживяване.
Салсата е един от най-популярните танцови стилове, криещ в себе си един алтернативен свят на позитивни емоции, силни изживявания и откъсване от натовареното ежедневие. Танцът е комуникация, а в този забързан свят, където себеизразяването е на заден план, ние знаем колко е важно да бъдем разбрани. Танцът е изкуство, създадено с много чувство, красота и прецизност, а ние ще Ви научим как да контролирате тялото си и как да изградите Вашите собствени шедьоври, пречупвайки всичко през призмата на латино музиката. Музика, която носи в себе си цяла култура, определена от стремежа ни да бъдем хора, да разкрием душите си и да споделим усещанията си.
За да задоволим желанието Ви за разнообразие и да развием една истинска танцова култура у вас, ще обърнем внимание и на стилове като Bachata, Afro, Boogaloo, Musical Cha- Cha и др.

Начало на курса: 17-ти януари
Уроците ще се провеждат вторник и четвъртък от 20:30ч. в Dance Station НДК (отляво на билетния център)
За всички с MultiSport-карта – можете да я използвате и при нас.

За контакти:
Георги: +359886091234 e-mail: grtomov@gmail.com
Виктория: +359877033394

И не забравяйте:

“You look ridiculous if you dance
You look ridiculous if you don’t dance
So you might as well
dance.”
― Gertrude Stein, Three Lives

georgiГеорги Томов започва да се занимава с танци на 13 годишна възраст, спирайки се на Hip-hop стилове като C-walk, Popping и Turfing. Няколко години по-късно открива себе си в китайското бойно изкуство Кунг-Фу, където започва устремено да усъвършенства контрола на тялото си, за да стане републикански шампион. Тогава, обаче, случайно се сблъсква със света на салсата и открива страстта на живота си в нея. Скоро след това има късмета да бъде поканен в IDT, един от най-отличаващите се български отбори, с който започва да обикаля из Европа, участвайки в големите салса фестивали.

vickyВиктория Йорданова От най-ранна детска възраст започва да развива двигателната си култура стъпвайки в залата по художествена гимнастика, където се класира на челните позиции. 2004 година постъпва в националното училище за танцово изкуство със завишено изучаване на класически и модерен балет, народни, исторически и характерни танци. Фокусира се върху народните танци като взема участие в танцовата трупа „Росна китка“, с която изнасят представления из страната. 2008г. се пренасочва от танцовото към бойното изкуство ( таекуон-до), където защитава златото на европейски шампионат. Дълбоката й любов към танца, обаче, я подтиква да се срещне със салсата, а скоро след това бива поканена в IDT, където започва същинската й кариера.
Днес двамата са една от най-атрактивните двойки, отличаващи се с емоцията и музикалността, с които танцуват.

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE