Латино и бални танци

От 17-ти септември можете да се запишете в класовете по латино и бални танци с чаровните Михаела Павлова и Виктор Христосков.

Класовете са насочени към любители на латино и балните танци от всички възрасти.

Начинаеща група: понеделник и сряда от 18:30 ч.

Това, което предлага програмата по латино и бални танци в Dance Station е качествено обучение в областта на десетте латиноамерикански и стандартни танца. Ще се изучават: английски валс, танго, виенски валс, фокстрот,  куикстеп, ча-ча, румба, самба, пасо добле и джайв.

Отличително за класовете е, че се стъпва върху основите на социалното танцуване – танцуване за удоволствие с цел общуване и възможност за приложение на танците извън залата. Всеки един, решил да да се запише, ще има възможност както да се учи, така и да прекарва приятно свободното си време.

Цени и записване

• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 65 лв. ( 8 посещения )
• Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo
• Притежателите на студентски карти ISIC и младежки карти EYC ползват отстъпка!

Задължително предварително записване!

Телефон за връзка:  0887597476 / 0895767072

Инструктори

МихаелаМихаела се занимава с танци повече от 15 години. Позната е с участието си в изданията на Dancing Stars Bulgaria, Dancing Stars Vietnam и участието и във VIP Dance. Освен позната в танцовата общност, Михаела е един от главните герои в хитовия сериал „Ден и Нощ“. Михаела е многократен финалист на международни и републикански състезания. Носител е на Купа България за 2009 г. Има дългогодишен опит в преподаване на състезателни двойки, изготвянето на хореографии и сценични изяви.

ВикторВиктор се занимава с танци от вече 11 години. Започва и се развива в областта на спортните танци, като паралелно обогатява знанията си с часове по класически и jazz балет. От година се занимава и с swing танци (lindyhop и charleston). Представя България на национални и международни турнири по спортни танци. Участва като хореограф и танцьор в Шоуто на Слави, както и в танцовите формати: “Умна и Красива” и “Магаданс Предизвикателството”. Многократен финалист на международни и републикански състезания по спортни танци. Заема 3-то място в ранглистата за Купа България през 2012г. в категория Стандартни Танци, Състезатели над 19 години.

График Paradise Center

 Час   Понеделник  Сряда
18:30-19:30 Латино и бални танци
НАЧИНАЕЩИ
Латино и бални танци
НАЧИНАЕЩИ
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE