Танцувай Salsa и Bachata в центъра на София с четвъртата двойка в света!

На 10-ти ноември (Събота) от 13:00 до 14:00 ч. ДНК – Детски Научен Клас кани всички малки учени в тайнствения свят на химическите реакции.

Високо интензивна интервална тренировка, перфектно синхронизирана с музиката.

На 9-ти ноември в 12.00 часа в Dance Station Paradise Mall, етаж 3 стартира клас по Пилатес с преподавател Боряна Христова.

В много случаи хората водят заседнал начин на живот и техните мускули могат да бъдат доста слаби. Това съчетано с неправилно хранене е предпоставка за наднормено тегло и множество заболявания като

Джак Ключалка беше ключар от дълго време. Вече беше възрастен, викаха му с насмешка “Лудият ключар”…

Едно от популярните по цял свят занимания с множество здравословни ползи е пилатес. Създаден от…

От 26-ти септември до 2-ри октомври в залите на Dance Station Paradise Center и Dance Station НДК можете да посетите напълно безплатно уроците изброени по-долу.

В залите на Dance Station Paradise Center стартират редовни класове по ориенталски танци с чаровната…

В часовете по йога ще се научим да разбираме по-добре себе си, да успокояваме ума,…

Запознайте се с българските народни танци от различните фолклорни области в България в групите ни за начинаещи в центъра на София.

Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия…

Съвременният танц/ Contemporary dance е стилът, в който няма невъзможни неща. Съвременният танц е да се изразяваш свободно и да се движиш извън рамките. Стилът смело взаимства от много различни техники – класически балет, йога, бойни изкуства, акробатика, брейк танц, хип- хоп и други.

При редовно практикуване на Kangoo Jumps метаболизмът се забързва, подобрява се мускулният тонус и се регулира теглото.

НОВ курс по салса, предназначен за всички вас, които сте отворени за различни изживявания и искат да се потопят в един свят на позитивни усещания, свежи хора и истинско изкуство.

От 11-ти септември в залите на Dance Station Paradise Center се завръща групата за начинаещи по Бачата с Коста. Групата не е нова, но е отворена за нови хора, които искат да се потопят в ритъма на латино музиката.

Класовете са насочени към любители на латино и балните танци от всички възрасти

Новият сезон за детските групи в Dance Station започва от 7-ми септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 8-те стила танци: латино и бални танци, джаз-балет, мтв-танци, народни танци, класически балет, брейк танци, хип-хоп танци, спортен рокендрол.

Остава един месец до края на активния танцов сезон и Георги и Белла имат ново…

За първа година Мария Косса организира танцово турне в няколко града в България, за да…

Page 1 of 81 2 3 8