Dance Station Bulgaria, най-голямото танцово училище в България, Ви кани на 5-тия си рожден ден в столичния клуб Music Jam.

SSB ( Strength, Stretch & Balance ) e специална програмата, чиято е цел да развие естетическата красота на телата на децата, както и сила издръжливост и съвършенство на движенията.

В часовете по йога ще се научим да разбираме по-добре себе си, да успокояваме ума, да балансираме и едновременно с това да изпълваме тялото си с енергия.

Опитай над 20 танцови стила и аеробни занимания при нас, в Dance Station, между 3-ти и 10-ти октомври!

Ако и Вашето дете иска да стъпи в балетната зала, да танцува на голямата сцена и мечтае да стане балерина, то ние ви каним да се присъедините към групите по класически балет за деца!

Професионален клас разработен за всички, които нямат предишен опит или сериозен такъв в съвременен танц….

Класовете ще следват структурата на професионален клас, но разбира се на ниво подходящо за всички: загрявка, фундаментални упражнения на станка, упражнения на среда, скокове/ алегро/ пируети и малка разтяжка. Целта е този клас да е подходящ за всички интереси- тези, които търсят балета заради изкуството в него, но и за всички които търсят по-добра кондиция.

Едно от популярните по цял свят занимания с множество здравословни ползи е пилатес. Създаден от…

Хип Хоп е течение в културата, което възниква през 60-те и 70-те години в Ню…

Както при всички останали зумба класове и тук най-завладяваща е специално написаната музика за Зумба с микс от стилове, които децата обичат най-много – хип-хоп, регетон, кумбия и много други.

Открий любовта към салсата в начинаещите групи с неотразимия Костадин Костадинов – Коста.

Dance Station стартира часове за любители на латиноамериканските и бални танци в Paradise Center.

Запознайте се с българските народни танци от различните фолклорни области в България в групите ни за начинаещи в центъра на София.

От 8-ми април в залите на Dance Station Paradise Center се завръща групата за начинаещи по Бачата с Коста. Групата не е нова, но е отворена за нови хора, които искат да се потопят в ритъма на латино музиката.

Внимание…
затаете дъх…
червените плюшени завеси се разтварят и пред очите ви разкриват блясък, артистичност, разнообразна техника и зашеметяваща музикалност…
това е магията на Jazz!

Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия…

Танцувай Salsa и Bachata в центъра на София с четвъртата двойка в света!

Вторник и четвъртък в Paradise Center

Новият сезон за детските групи в Dance Station започва от 7-ми септември. Можете да запишете вашето дете в един или повече от 8-те стила танци: латино и бални танци, джаз-балет, мтв-танци, народни танци, класически балет, брейк танци, хип-хоп танци, спортен рокендрол.

Информация и записване за Брейк танци за деца

Page 1 of 91 2 3 9