New York Salsa

Dance Station, в частност Георги и Белла, ви канят на НОВ курс по салса, предназначен за всички вас, които сте отворени за различни изживявания и искат да се потопят в един свят на позитивни усещания, свежи хора и истинско изкуство.
Ню Йорк стилът е създаден през втората половина на 20 век и с него идва и наименованието на танцът, който днес наричаме салса. Той се отличава с лекота на движенията, която прави връзката между дама и кавалер напълно естествена и истинска.
Представлява една игра между партньорите изпълнена със страст музикалност, импровизация и най – вече много позитивни емоции, а за да можем да усетим всичко това, ще наблегнем върху:
1. принципите за движение на тялото, за да можем свободно да изразяваме каквото поискаме
2. темповото стъпване, за да се движим в удобен синхрон с всеки, с когото танцуваме
3. техника на въртене, за да се чувстваме стабилни във всеки един момент
4. и най-важното – разбиране на музиката, за да можем да интерпретираме това, което чуваме

След като вече усъвършенстваме танцуването си още наричано on2 (New York style), ще бъде по – лесно да усетим и разберем сложната връзка на ритъма в музиката и в танца и всеки от вас ще може да усети магията на салсата.
Класовете с Георги и Белла стартират от 18-ти септември и ще се провеждат вторник и четвъртък от 19.30 ч. в Dance Station Paradise Center. Групата е за абсолютно начинаещи!

Цени и записване

ЦЕНИ:
• Еднократно посещение /60мин./ – 12лв
• Цена за едномесечен абонамент: 58 лв. ( 8 посещения )
• Може да използвате и картите на: MultiSport, Sodexo
• Притежателите на студентски карти ISIC и младежки карти EYC ползват отстъпка!

Формуляр за записване

Задължително предварително записване!
Телефон за връзка:
+359 887 597 476

Инструктори

Георги Томов започва да се занимава със салса преди 6 години, имайки късмета да се учи от най-добрите български салса учители и танцьори. Само година по-късно той става част от Imbalanced dance team, което бележи началото на кариерата му на сцена и многократни участия в Европа и на балканите. Днес, с партньорката си Белла Захариева, биват една от най-разпознаваемите салса двойки в България, отличаващи се с модерния им подход към танца.
Преди да открие салсата, Георги се занимава усилено с бойни изкуства, където изгражда двигателната си култура и систематизира механиката на тялото. Въвеждайки тези знания в танцовото си преподаване, той обръща изключително внимание на детайла и изгражда концепция за универсални принципи на движение в учениците.

Белла Захариева започва първите си танцови стъпки на тригодишна възраст в балетната зала. Нейното развитие като балерина преминава през легендата на българския балет – Красимира Колдамова. След 13 години класика зад гърба си, през 2014г. се докосва до един нов танцов свят, където открива новата си страст- салсата.
Със силната си любов към танца, тя бързо бива забелязана, след което започва да работи и като инструктор в една от най-големите салса школи в София и да представя България на разнообразни танцови фестивали в страната и чужбина.
Днес двамата са една от най-атрактивните двойки, отличаващи се с емоцията и музикалността, с които танцуват.
Значими участия: 14th Fanta Festival, 4th World stars Salsa festival и други участия.

График Paradise Center

 Час   Вторник  Четвъртък
19:30-20:30 NEW YORK SALSA
НАЧИНАЕЩИ
NEW YORK SALSA
НАЧИНАЕЩИ
20:30-21:30 NEW YORK SALSA
СРЕДНО НИВО
NEW YORK SALSA
СРЕДНО НИВО
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE