Какво е българският фолклор? Това са музиката, обичаите, традициите, ритъмът, танците и фолклорните области на китната ни страна! Аз вярвам, че всеки незахванал се на хорото е човек с туптящо сърце! За да можете да се почувствате в свои води, за да можете да реализирате трепетите на сърцето и да се захванете на хорцето, точното място е при нас – в Dance Station НДК.

Часът по народни танци за начинаещи стартира на 16ти април и ще се провежда всеки понеделник от 18:30 ч. |

По преценка на преподавателя може да се премине в средно ниво вотрник и четвъртък от 18.30 |
Повече инфо и регистрация: +359 895 767072 

Начинаеща група

От 16-ти април в залите на Dance Station (НДК) стартира начинаещ курс по народни танци за възрастни с Яница Табакова.
В класовете по народни танци ще се изучават най-популярните български народни танци от всички етнографски области на България:  шопска, северняшка, пиринска, тракийска, добруджанска, родопска и Странджа.
Започваме с основните, като право хоро, дунавско, дайчово, ширто, сватбарска ръченица и граовско. С уроците по народни танци ще добиете самочувствие да поведете хорото на всяка сватба или празненство, а в края на часа ще освободите натрупаното ежедневно напрежение и ще повишете тонуса си.

Забележка: има възможност да бъдете преместени в средна група, ако нивото ви го позволява.

Яница Табакова

ianiЯница Табакова се занимава с народни танци повече от 12 години. Завършва средното си образование с профил хореография и освен развитието си в българските народни танци, Яница се развива и в сферата на социалните дейности.

Яница има богат опит в преподаването на народни танци както на деца така и на възрастни. Призьор е на редица фолклорни награди и зад гърба си има множество участия и награди от различни фолклорни фестивали.

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирай се
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE