Какво е българският фолклор? Това са музиката, обичаите, традициите, ритъмът, танците и фолклорните области на китната ни страна! Аз вярвам, че всеки незахванал се на хорото е човек с туптящо сърце! За да можете да се почувствате в свои води, за да можете да реализирате трепетите на сърцето и да се захванете на хорцето, точното място е при нас – в Dance Station.

Часовете по народни танци за начинаещи са: вторник и четвъртък от 18:30 ч. | Повече инфо и регистрация: +359 887 597 476

Начинаеща група

От 12 септември в залите на Dance Station (НДК) стартира начинаещ курс по народни танци за възрастни с Яница Табакова.
В класовете по народни танци ще се изучават най-популярните български народни танци от всички етнографски области на България:  шопска, северняшка, пиринска, тракийска, добруджанска, родопска и Странджа.
Започваме с основните, като право хоро, дунавско, дайчово, ширто, сватбарска ръченица и граовско. С уроците по народни танци ще добиете самочувствие да поведете хорото на всяка сватба или празненство, а в края на часа ще освободите натрупаното ежедневно напрежение и ще повишете тонуса си.

Яница Табакова

ianiЯница Табакова се занимава с народни танци повече от 12 години. Завършва средното си образование с профил хореография и освен развитието си в българските народни танци, Яница се развива и в сферата на социалните дейности.

Яница има богат опит в преподаването на народни танци както на деца така и на възрастни. Призьор е на редица фолклорни награди и зад гърба си има множество участия и награди от различни фолклорни фестивали.

График Paradise от 15-ти септември

петък от 19:30 ч
отворено ниво
от 15-ти септември

График НДК от 12 септември

вторник и четвъртък от 18:30 ч
начинаещо ниво
вторник и четвъртък от 19:30 ч
средно ниво
Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:              

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE