Преподава суинг танци 

Танцова квалификация Занимава се с танци вече 16 години. Започва от малка градска школа, преминава през деветгодишно обучение в Национално училище за танцово изкуство, 2 години в трупа за алтернативен и физически театър. Диплома за артист-балетист 3-та степен.

Друга квалификация

Бакалавър по предучилищна и начална училищна педагогика. Работи с деца вече 4 гидини като учител по танци и 2 години като учител в детска градина

Значими участия

Участия в национални и международни танцови и театрални проекти, открити уроци, уъркшопи, фестивали и конкурсни форуми. Търсен хореограф в подготовката за международни и национални танцови конкурси и неформални танцови събития.

Купи и награди

Номинации и награди от международни форуми за алтернативно изкуство и театър: “TheatreFest” Сараево 2009; „Setkani” Сараево 2010; International Festival of Experimental Theatre Кайро 2010; „ Roma” Рим 2010. Награда за съвременна хореография: „Малки звезди” България 2013.

Tанцови постижения като учител

Съставител на танцовата обучителна програма по jazz-ballet и съвременни танцови техники на Dance Station. Преподава на деца тези стилове вече четири години. Учениците й имат награди и предни класирания от множество национални и международни танцови конкурси за аматьори и професионалисти.

Танцът за мен е: Свобода, подкрепа, страст, себепознаване