Потопи се в магията на модерен и джаз балет в новите групи в Dance Station Paradise Center

Модерен балет

Внимание…затаете дъх…
червените плюшени завеси се разтварят и пред очите ви разкриват блясък, артистичност, разнообразна техника и зашеметяваща музикалност…
това е магията на Jazz!
Танцов стил, събрал в себе си колорита на автентичните джазови движения на 20-ти век с безупречна музикалност и изненадващи акценти, дълбоките и динамични преходи на танцовата афро култура, педантичната техника на класическия балет със зашеметяващи скокове и безброй въртения и всичко това съпроводено с актьорството на театъра.
Чрез Jazz разказваме истории и увличаме в свят на въображение и прекрасна музика както танцуващите, така и наблюдаващите.
В уроците по Jazz се работи в няколко направления: техническа информация, физичека издържливост, пластичност, музикалност, креативност и актьорско присъствие, умения за импровизация.
В годишната програма на училището има два танцови спектакъла, в които децата показват работата си, а за напредналите групи има и календар със състезателни фестивали.
В начинаещите групи започваме с основни движения от автентичния джаз, базова балетна техника и множество игри и упражнения за музикалност, съобразителност и артистичност.

Преподавател

Преподавател на групите по модерен и джаз-балет е професионалният хореограф и танцьор Надежда Дичева. Тя се занимава с танци вече 18 години. Започва от малка градска школа, преминава през деветгодишно обучение в Национално училище за танцово изкуство и е дипломиран артист-балетист 3-та степен. Преподава на деца повече от четири години. Учениците й имат награди и предни класирания от множество национални и международни танцови конкурси за аматьори и професионалисти. Хореограф.

Втори преподавател в групите е Веселина Данева.
Занимава се от 10 години с танци, възпитаник на Национално училище за танцово изкуство. Интересува се от латино и бални танци, класически балет, съвременен танц и характерни танци (стилизирани танци на народите).
Носител на награди от танцови състезания и конкурси, в различни стилове (носител на наградата за артистичност от национален балетен конкурс ,, Анастас Петров „2017г, петкратен стипендиант на Министерство на културата в областта на танцовото изкуство , медалист на турнири по спортни танци, финалист на републикански първенства).

Цени и записване

Еднократно посещение -12 лв
Месечна карта за 8 посещения – 65 лв
Месечна карта за 4 посещения- 38 лв
Работим с карти Sodexo!

Само този февруари, елате на нашата безплатна танцова седмица и можете да получите първия си урок НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Повече информация за нашата безплатна танцова седмица можете да получите на страницата на събитието.

Телефони за информация: 0887597476 / 0899332136 или на info@dancestation.bg

За конкретни въпроси може да ни пишете и през нашата контактна форма: 

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Относно

Вашето съобщение

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Вижте пълния график в Dance Station Paradise Center

CategoryNews
Tags
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE