Ах, този jazz!

Внимание…
затаете дъх…
червените плюшени завеси се разтварят и пред очите ви разкриват блясък, артистичност, разнообразна техника и зашеметяваща музикалност…
това е магията на Jazz!
Танцов стил, събрал в себе си колорита на автентичните джазови движения на 20-ти век с безупречна музикалност и изненадващи акценти, дълбоките и динамични преходи на танцовата афро култура, педантичната техника на класическия балет със зашеметяващи скокове и безброй въртения и всичко това съпроводено с актьорството на театъра.
Чрез Jazz Dance разказваме истории и увличаме в свят на въображение и прекрасна мизика както танцуващите, така и наблюдаващите.

В уроците по Jazz се работи в няколко направления: техническа информация, физичека издържливост, пластичност, музикалност, креативност и актьорско присъствие, умения за импровизация.
В годишната програма на училището има два танцови спектакъла, в които децата показват работата си, а за напредналите групи има и календар със състезателни фестивали.

В начинаещите групи започваме с основни движения от автентичния джаз, базова балетна техника и множество игри и упражнения за музикалност, съобразителност и артистичност.

Инструктор

Надежда

Преподавател на групите по модерен и джаз-балет е професионалният хореограф и танцьор Надежда Дичева. Тя се занимава с танци вече 16 години. Започва от малка градска школа, преминава през деветгодишно обучение в Национално училище за танцово изкуство и е дипломиран артист-балетист 3-та степен. Преподава на деца повече от четири години. Учениците й имат награди и предни класирания от множество национални и международни танцови конкурси за аматьори и професионалисти.

Цени и записване

От 6-ти до 17-ти февруари всеки нов клиент може да посети всеки стил, като първото му посещение е напълно безплатно! Ще получи талон „доведи приятел“, както и 10% отстъпка от първата си закупена карта.

Месечна карта за 8 посещения – 65 лв
Месечна карта за 4 посещения- 38 лв
Еднократно посещение -12 лв
Работим с карти Sodexo!

Без предварително записване!
Телефони за информация: 0887597476 / 0899332136

График

 Час   Петък  Неделя
18:30 Modern and jazz dance
16:00 Modern and jazz dance
CategoryNews
Tags
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE