Лятна танцова програма

Лятната обучителна програма на Dance Station е насочена към напреднали и начинаещи деца. Програмата предлага интензивни танцови занимания през летния сезон в различни танцови стилове.

При наличие на достатъчен брой участници, програмата “Summer Intensive Dance Station” ще завърши с изнесени танцови демонстрации на 29.07.

От всеки един модул, най-добре представилото се дете, участник в лятната програма ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

За информация и записване: 0899 332 136; 0887597476

За контакти

Dance Station

0887 597 476

0899 332 136

info@dancestation.bg

Ранно записване до 15 май – 10% отстъпка | Ранно записване от 15 май до 1 юни – 5% отстъпка | Намаление за втори член от семейството – 10 % отстъпка

Лятна програма за начинаещи

summerintensive

Летните групи в Dance Station за начинаещи и навлизащи в танците деца, дават възможност в рамките на двуседмичен курс, децата да се запознаят с част от предлаганите стилове танци в училището: латино танци, джаз-балет, MTV и народни танци. Децата ще се запознаят с основните характеристики, музикални особености и фигури на всеки един стил.

По този начин децата ще имат възможност да навлязат в танцовия свят, да изберат в последствие това, което е подходящо за тях, и най-вече да се забавляват през лятната ваканция.

С помощта на квалифицираните инструктори на Dance Station, децата ще разучават мини-хореографии във всеки един стил, застъпен в програмата.

Програмата е организирана в четири отделни двуседмични модула, за да бъде гъвкава към лятната ангажираност на децата. Всеки модул включва изучаването на четири стила танци и подготвянето на различни мини-танцови хореографии. При приключване на програмата родителите на децата и техни приятели ще могат да видят представяния на хореографиите пред публика.

Продължителност на курса: 2 седмици / общо 20 ч.

 • Продължителност на курса: 2 седмици / общо 20 ч.
 • Дати за начало на всеки две седмици: 19 юни; 3 юли, 17 юли и 21 август
 • При желание можете да се запишете за повече от две седмици и ще можете да се възползвате от съответно намаление /10%/.
 • Цена: 130 лв.
 • Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до петък от 16:30 до 18:30 часа
 • Място на провеждане: Денс Стейшън Парадайз МОЛ и Денс Стейшън НДК

Лятна програма за напреднали

summerintensive1

Летните групи в Dance Station за напреднали деца са насочени както към ученици на училището (с цел интензивна лятна подготовка за предстоящия танцов сезон), така и за деца извън училището, занимавали се с танци и имащи желание да задълбочат танцовите си познания и да развият танцовите си качества.

Програмата е съобразена с най-новите тенденции в танцовото изкуство. Участниците ще имат възможност да работят интензивно в посока на няколко стила с квалифицирани професионалисти хореографи.

Участниците ще работят в хоерографска насока (подготвяне на хореографии) в стиловете, застъпени в програмата – латино и бални танци, джаз-балет и съвременен танц, commercial и хип-хоп.

В продължение на четири седмици участниците в програмата ще работят в различни танцови направления. Всяка една седмица ще е посветена на различен танцов стил и характерните техники за него.

Продължителност на курса: 4 седмици / общо 36 ч.

  • Продължителност на курса: 4 седмици / общо 36 ч.
  • Начало: 3 юли
  • Цена: 185 лв.
  • Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до четвъртък 18:00 до 19:30 и петък от 16:30 до 19:30.
  • Място на провеждане: Денс Стейшън Парадайз МОЛ

Отзиви за лятната програма

 • Александра Бенова
  Миналата година участвах в лятната танцова програма, защото за да си добър танцьор трябва да се развиваш и в други стилове. А чрез тази програма се научих на повече баланс от балета, на повече изящност от латиното и се научих да усещам тялото си по-добре. И резултата от Summer Intensive се забелязва. Вече се чувствам по-уверена и усещам че доста по-добре се справям с хореографиите. Освен това е много забавно защото общуваш с хора и танцуваш едновременно, а това е уникално. Нямам търпение да започне тазгодишната програма.
 • Антон Лилов
  Summer Intensive миналата година ми помогна ужасно много! За лятото бях решил да вляза в по-добра форма и да сваля някакви килограми и благодарение на интензивните, ежедневни тренировки и с комбинация от практикуване и на друг спорт, успях да вляза в много по-добра физическа форма! Също така от танцова гледна точка, мисля че благодарение на Summer Intensive станах поне малко по-добър технически и бях подготвен за новата танцова година. Разбира се, беше ми приятно и защото бях с хората от групата ми, тъй като лятото по принцип не се виждаме много, а благодарение на интензивните курсове бяхме всеки ден заедно smile emoticon
 • Магдалина Дерлипанска
  За мен Summer Intensive беше един страхотен начин да разнообразя лятната си ваканция. Това, с което го свързвам най-силно е ежедневната работа с мотивирани и всеотдайни учители и ученици и невероятното танцово развитие в няколко различни стила, което беше резултат от това. Смятам, че за един месец успях да науча повече отколкото повечете хора научават за цяла година уроци по танци и определено смятам да се запиша на Summer Intensive отново.
 • Свилен Стефанов

  Харесва ми това, че можеш в рамките на 1 месец да се фокусираш и отдадеш на танцуването, което освен че те развива технически като танцьор, те зарежда и емоционално! Участвах заради любовта си към танците и желанието да тренирам рамо до рамо с други добри танцьори, от които мога да науча много. Програмата дава невероятна възможност за развитие и ако мога, бих се включил пак!

Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE