Латино и бални танци за деца

Уроци по латино и бални танци за деца в Пловдив в залите на Dance Station Plovdiv

Искате ли вашето дете да се научи да танцува истински добре? Да има гарантирани участия на голяма сцена два пъти годишно? Да участва в танцови лагери, фестивали, конкурси? Ако отговорът на всички тези въпроси е ДА, тогава сте попаднали на правилното място.
Преподавателският екип на Dance Station има богат, 10-годишен опит в преподаването на латино и бални танци за деца от 3 до 18 години. Обръщаме внимание на всяко едно дете и развиваваме индивидуалните му танцови заложби.
Обучителната програма по латино и бални танци отговаря и е разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Програмата покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо добле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп.

Независимо от това дали детето е напълно начинаещо или напреднало, то има възможност да участва в танцовите спектакли на училището два пъти годишно. След втората година на обучение, децата могат да участват в редица национални и международни танцови фествали. Годишната програма на децата се допълва от летен и зимен лагер и летни интензивни модули съобразени с нивото на детето.

Цени и записване

Групите за деца между 3 и 10 години са отворени за начинаещи деца целогодишно. Няма нужда от предварително записване.

Еднократно посещение: 9 лв.
Карта за 4 посещения: 32 лв.
Карта за 8 посещения: 55 лв.

Работим с карти SODEXO!

Допълнителна информация можете да получите на телефон 0887597476 или на info@dancestation.bg
Улица „Гладстон“ 15, Дом на Културата „Борис Христов“, етаж 4

 

Преподаватели

PepiПепи Костадинова е лицензиран зумба инструктор (ZIN) и дългогодишен професионален състезател по спортни танци и хореограф. Любовта й към танците се роди в ранна детска възраст, а те се превърнаха в неизменна част от нея.
Спортните танци се появиха в живота й преди 15 години и продължават да бъдат голяма част от ежедневието и начина й на живот. Те имат огромен принос за това, което Пепи е в момента и продължават да развиват любовта й, както към спортните танци, така и към други танцови стилове. Пепи има безброй участия в национални и международни състезания, танцови събития и форуми. Печелила е и голям брой призови места.

IvanИван Христов танцува от 17 години, любовта си към спортните танци, той открива в град Бургас, който е родния му град. Той е 9-кратен републикански шампион в категория стандартни танци и 10 танца (латино американски и стандартни танци) – най-трудната състезателна категория в спортните танци. Иван е активен състезател и преподавател и до днес. Преподава както в България, така и в чужбина.

График Dance Station Plovdiv

 Час   Понеделник  Сряда  Петък
17:00 С Пепи Костадинова (6 – 10 години)    
18:00 С Иван Христов (3-5 години) С Иван Христов (3-5 години)  
18:00     С Пепи Костадинова (6 – 12 години)
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE