Набиране на момчета за латино и бални танци - сезон 2017/2018

Танцово училище Dance Station Bulgaria организира кастинг за момчета за танцов сезон 2017–2018-та г., които да се включат в напредналите групи по латино и бални танци на училището.

Срок за записване:
04.10.2017 г. на тел. 0899332136 или на e-mail: info@dancestation.bg
За всички записали се ще се проведе кастинг с цел: разпределение по нива и възрастови групи на записалите се:
Денс Стейшън Мол Парадайз, ет.3
ден: 07.10.2017 г.
час: 16:00-18:00

Цели на кастинга


 • Да се прецени нивото на децата спрямо обучението, което предлага Денс Стейшън;
 • Да се запознаят децата с преподавателите и начина им на преподаване;
 • Даване на възможност за споделяне на танцовите интереси с връстници и обмяна на опит;
 • Да се запознаят родителите с възможностите, които предлага танцово училище Денс Стейшън и преподавателите, които ще работят с децата.

Критерии


*възраст: 10-16 г. 
*танцов опит: минимум една година /за предпочитане в сферата на латино и балните танци/ 
*основни познания в сферата на латино и балните танци
*танцови умения и музикалност 
*артистичност и сценично присъствие 
*умения за бързо усвояване на различен танцов материал

Структура на кастинга


1 част: Беседване: 
На кратък разговор участниците ще трябва да представят себе си и кратка информация за това как си представят своето танцово развитие 
2 част: Демонстрация: 
Всеки участник ще трябва да представи кратка танцова вариация на стил танци по избор и музика по избор. Ако участникът няма подготвена такава, ще има възможност на място да се посъветва с учителското жури и да прецени какво да представи 
3 част: Хореография: 
В рамките на 30 минути участниците ще имат възможността да разучат танцова хореография с помощта на водещите учители в Денс Стейшън.

Преподаватели

Ралица Мерджанова

Рали се занимава със спортни танци повече от 15 години и е дългогодишен състезател по спортни танци. Работила е с топ имена в сферата на спортните танци. Тя е дипломиран учител към Световния Танцов Съвет (WDC). Вицешампион на България по спортни танци за 2005-та година. Носител на Купа България за 2005-та, 2006-та, 2007-ма година. Участник на редица международни състезания. Рали е идеен съставител на танцовата обучителна програма на Dance Station. Преподава латино и бални танци на деца повече от пет години, заедно с Деан Стефанов и Елена Мерджанова. Техните ученици са световни и вицесветовни шампиони по танцови шоу-програми на международния танцов формат Dance World Cup 2014. Учениците им печелят и редица титли от най-престижните танцови фестивали в страната.

Деан Стефанов

Дидо се занимава с танци повече от 18 години. 12 години е състезател по спортни танци. Дипломиран учител е към Световния Танцов Съвет (WDC). Вицешампион на България по спортни танци за 2007-ма година. Участва в телевизионните формати: Dancing Stars 2013, 2014, Vip Dance, Music Idol. Търсен танцьор и хореограф за редица танцови събития. Дидо преподава на латино и бални танци на деца повече от пет години, заедно с Ралица Мерджанова и Елена Мерджанова. Техните ученици са световни и вицесветовни шампиони по танцови шоу-програми на международния танцов формат Dance World Cup 2014. Учениците им са безапелационни победители на почти всички танцови фестивали в страната.

Елена Мерджанова

Ели е един от най-успешните танцьори по спортни танци, представлявала и състезавала се от името на България. Тя е двукратен шампион на България, шесткратен носител на „Купа България“ и медалист от редица международни турнири. Ели реализира едно от най-добрите постижения за танцьор по спортни танци в историята на България: 4-то място на Световното първенство за юноши в Рига през 2007-ма година. Преподава латино и бални танци на деца повече от пет години, заедно с Деан Стефанов и Ралица Мерджанова. Техните ученици са световни и вицесветовни шампиони по танцови шоу-програми на международния танцов формат Dance World Cup 2014. Учениците им печелят и редица титли от най-престижните танцови фестивали в страната

Успехи на ученици

През 2016-та година, техни ученици взимат участие в мащабната танцова продукция-спектакъл „Нощта на Оскарите“ с участието на най-добрите професионални танцьори на страната, излъчена в ефира на национална медия в навечерието на Коледните празници. През 2017-та година, на световните танцови финали от веригата Денс Стар Мастерс, учениците на Ралица, Деан и Елена завоюват 3 златни отличия и едно сребърно в категории мюзикъл „А“ лига /категория за високо техническо майсторство/ – огромен успех за танцовото развитие на техните ученици.

Какво ще получите

Качествено танцово обучение в една от напредналите групи по латино и бални танци на Денс Стейшън за сезон 2017-2018-та година /период октомври 2017-та – юни 2018-та година. *Обучението включва редовните седмични тренировки на децата в групите по латино и бални танци в Денс Стейшън. Те се провеждат в град София, Денс Стейшън Парадайз Мол, ет. 3. В зависимост от протеклия кастинг, децата ще бъдат разпределени в групи спрямо своето ниво и възраст, съответно: 
*средно ниво: петък 19:30-20:30 и неделя 14:00-16:00 
*средно-напреднало ниво: понеделник и сряда 19:30-20:30 и петък 20:30-21:30 
*напреднало ниво: понеделник и сряда 20:30-21:30 и неделя 16:00-18:00 
3 от децата ще получат безплатно обучение за целия танцов сезон 2017-2018, а 3 от тях ще се възползват от 15% намаление за цялата танцова година. 

 • Развитие в посока сценични изяви и сценично присъствие;
 • Развитие на други стилове танци: предимно мюзикъл, бродуей, джаз;
 • Възможност за участие на големи сцени, фестивали в страната и чужбина, танцови лагери и семинари;
 • Възможност за работа с професионални преподаватели в различни танцови стилове;
 • Среда на връстници с общи интереси.

Отзиви от ученици

 • Свилен Стефанов
  За мен латиноамериканските и бални танци са начин да се откъсна от ежедневието, да тренирам духа и тялото си и да изразя и споделя емоциите си чрез моето усещане за музиката. A в залите на Dance Station си заобиколен от хора, които изпитват същото и го споделят с теб.
 • Силия Пенева
  За мен на първо място танците са едно от най-невероятните преживявания. В Dance Station преподавателите винаги дават всичко от себе си за учениците си, независимо за какво се отнася, а това да споделяш амбициите и труда си с тях е невероятно!