Какво е Kangoo Jumps:

Канго джъмпс (Kangoo Jumps) е стил в аеробиката. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен, така и рехабилитационен характер. Според научни изследвания, между 27% до 70% от хората, които практикуват бягане, страдат от физически травми през първата година след започване на спорта. Доказано е, че обувките Kangoo Jumps намаляват шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80%.

Kangoo Jumps и хранене:

С Kangoo Kumps ще забравите за изтощителните диети! В Kangoo тренировката ще изразходите много повече енергия и калории в сравнение с обичайните спортни обувки. Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни и да бъдем здрави. Правилното функциониране на лимфната ни система зависи от нашите естествени движения! Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност я задръстват и „тровят“ нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност  кристализира в така трудния за премахване целулит. Изследвания показват, че нашият метаболизъм се забавя, когато лимфната ни система намалява ефективността си. При редовно практикуване на Kangoo Jumps метаболизмът се забързва, подобрява се мускулният тонус и се регулира теглото.

Kangoo Jumps в медицината:

Докторите по спортна медицина препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след травми или операции. Ползата, която повечето от тях подчертават, е, че Kangoo Jumps е продукт, който позволява на пациентите да продължат здравословна рехабилитация и режим на упражнения без риск от претоварване. Kangoo Jumps са идеални за укрепване на гръбначния стълб, оптимизиране на ортостатиката, балансa, координацията и гъвкавостта с минималното възможно напрежение.

Ива Катева – Ставрева се занимава със спортна дейност от 15 години. Притежава международен сертификат за инструктор по аеробика, каланетика и стречинг,  издаден от Национална Спортна Академия „Васил Левски“. Тя е и международно лицензиран инструктор по Kangoo Jumps. Ива е бивш състезател по Ски Алпийски дисциплини. и има дългогодишен опит в тренировките по кик бокс.

„Вярвам, че спортът и движението като цяло трябва да са неизменна част от живота на всеки един човек. Това е най – добрата храна, която човек може да даде на своето тяло. Благодарение на правилно избрания спорт може да достигнем своята по – добра визия и да поддържаме емоционалния си баланс.“

Предварително записване

График
петък от 18.30, събота oт 11 и неделя от 12.00
Задължително предварително записване на следните телефони за запзване на обувки – 0898602659 / 0879841010
Забележка: Притежателите на карти Мултиспорт мога да посещават часовете без доплащане, а притежателите на карти Содексо е необходимо да доплатят сумата от 3 лева
CategoryNews
Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE