Лятна програма за начинаещи

Лятната обучителна програма на Dance Station е насочена към начинаещи деца. Програмата предлага интензивни танцови занимания през летния сезон в различни танцови стилове.

Летните групи в Dance Station за начинаещи и навлизащи в танците деца, дават възможност в рамките на двуседмичен курс, децата да се запознаят с част от предлаганите стилове танци в училището: латино танци, MTV танци и народни танци. Децата ще се запознаят с основните характеристики, музикални особености и фигури на всеки един стил.

По този начин децата ще имат възможност да навлязат в танцовия свят, да изберат в последствие това, което е подходящо за тях, и най-вече да се забавляват през лятната ваканция.

С помощта на квалифицираните инструктори на Dance Station, децата ще разучават мини-хореографии във всеки един стил, застъпен в програмата.

Програмата е организирана в четири отделни двуседмични модула, за да бъде гъвкава към лятната ангажираност на децата. Всеки модул включва изучаването на четири стила танци и подготвянето на различни мини-танцови хореографии. При приключване на програмата родителите на децата и техни приятели ще могат да видят представяния на хореографиите пред публика.

Регистрация

  • *Продължителност на курса: 2 седмици / общо 20 ч.
  • *Дати за начало на всеки две седмици: 19 юни; 3 юли, 17 юли и 21 август
  • *При желание можете да се запишете за повече от две седмици и ще можете да се възползвате от съответно намаление /10%/.
  • *Цена: 80 лв.
  • *Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден: понеделник до петък от 16:30 до 18:30 часа
  • *Място на провеждане: Dance Station Пловдив, улица “Гладстон” 15, Дом на Културата “Борис Христов”
регистрирай се

За информация и записване: 0895767072 – Ана Дончева

  • Ранно записване до 1 май – 10% отстъпка
  • Ранно записване от 1 май до 1 юни – 5% отстъпка
  • Намаление за втори член от семейството – 10 % отстъпка

Латино танци за деца – Пепи Костадинова
MTV танци за деца – Петко Николов
Народни танци за деца – Цветослав Костов
При наличие на достатъчен брой участници, програмата “Summer Intensive Dance Station” ще завърши с изнесени танцови демонстрации на 29.07.

От всеки един модул, най-добре представилото се дете, участник в лятната програма ще спечели едногодишна златна карта за безплатно посещение на часовете в Dance Station.

Пепи Костадинова

Цветослав Костов

Петко Николов

Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE