От 14-ти феврури всеки вторник и четвъртък от 17.00 ч. в залите на Dance Station НДК започват интензивни тренировъчни класове с RnBduo (Рали и Бубето) под нова форма. Двете момичета имат идеята да разнообразят типичния си хореографски клас, с цел развитие на техническите умения на учениците си.

„Improve Your Dance Skills“ класовете ще бъдат с продължителност 90 минути, които ще се състоят от:

– Физическа тренировка (изключително важна за подготовката на всеки един танцьор, като ни дава издръжливост и сила.)

  • Танцова техника
  • Импровизация
  • Експериментални задачи
  • Стречинг
  • Музикалност
  • Хореография

Всичко това позволява една по-голяма изразителност, повече творчество и повече възможности. Класът ще ни позволи да излезем от собствените ни рамки и ограничения, свободно да имровизираме, да следваме своите движения и да усетим танца отвътре навън.

Но не си мислете, че хореографията все пак ще бъде пропусната! Не!!! Всеки клас ще бъде така подготвен, за да бъде в баланс, който се гради от всички гореспоменати елементи.

Рали и Бубето държат на тази танцова подготовка, защото вярват, че именно тя е ключът, не само към по-добро изпълнение на хореографията, но и към себепознание и овладяване на нашето тяло. Това ще ни помогне да бъдем по-добри танцьори и да се грижим с уважение към тялото си.

И ако вече ви е любопитно, не се чудете, а се включете и научете, защото колкото повече човек владее тялото, си толкова повече варианти има!

Регистрирай се

Дата: 14-ти февруари
Час: 17:00 до 18:30
Дни: вторник и четвъртък
Място: Dance Station НДК

Бубето се занимава с танци от 5 годишна. За първи път влиза в залата по спортна гимнастика, малко по-късно навлиза в спортните танци, модерен балет. Не след дълго открива себе си и страстта си в хип хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България и Америка (Debbie Reynolds Studio, Milennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Има редица участия в музикални събития, танцови фестивали, музикални клипове и реклами. Има спечелени награди от множество състезания, както в България, така и в Европ
Рали навлиза в света на танците от 7-годишна възраст, като започва да тренира спортни танци, а по-късно открива силната си страст в хип-хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България, като през 2014 заедно с Бубето печелят стипендия от танцовата работилница на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” и заминава на обучение в най-големите студия в Лос Анджелис ( Debbie Reynolds Studio, Millennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Обучавала се е и в Studio 68/London. Ралица участва в редица ТВ предавания и събития, музикални клипове и танцови фестивали. 
CategoryNews
Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE