10
юли
20лв.
7:00 pm — 9:00 pm
Dance Station НДК
площад Свобода 1

София, 1000
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

На 10-ти юли в залите на Dance Station НДК ще се проведе един предизвикателен и много секси танцов уъркшоп. Гост-преподавател е самата Яна Христова – господарка в twerka и един от танцьорите в едно от най-забавните TV предавания “Господари на ефира”.

Танцовите движения в туърка идват от Западна Африка, като през 90 години са адаптирани от афро-американската култура и навлизат в хип хоп и RnB клиповете на известни изпълнители. Twerk („Туърк“) танците станаха особено популярни след като световноизвестни певици като Бионсе, Кристина Агилера и Дженифър Лопес  започнаха да ги танцуват в клиповете си.

Тренировката на 10-ти юли включва много ритмична музика с комбинирани движения, с които активно ще натоварите вашите седалищни мускули, а също така вътрешната и задната част на бедрата ви.

Класът ще продължи два часа, като освен техника и жестока хореография, Яна ще ви запознае с историята на този секси стил и как тя се запали в този стил. В края на часа освен, че ще получите избрани хитови парчета, Яна е приготвила и изненада за всички вас.

Яна работи интензивно като треньор и има богат опит в танцовото изкуство. Вече втора година се развива много успешно в най-популярното TWERK течение. Обучава се в Италия, учейки се от едни от най-утвърдените имена в този стил.

Не пропускайте да се потопите в танца на звездите и да подобрите фигурата си за морските емоции! Една тренировка изгаря между 600 и 800 калории, оформя дупето и стяга корема.

Дата: 10-ти юли
Място: Dance Station НДК
Начало: 19:00 до 21:00
Цена: 20 лв.

запиши се на: 0887 597 476

Детайли

Дата:
юли 10, 2016
Час:
7:00 pm - 9:00 pm
Стойност:
20лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
http://dancestation.bg/twerkshop-s-yana-hristova/
Organizer:
Dance Station
Телефон:
+359 895 76 70 72
Email:
info@dancestation.bg
Organizer Website:
www.dancestation.bg