11
септември
5:00 pm — 7:00 pm
Dance Station НДК
площад Свобода 1

София, 1000
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

На 11-ти септември в залите на Dance Station НДК очарователната Яна Христова отново ще бъде с нас за поредна доза предизвикателен и много секси танцов уъркшоп.

Танцовите движения в туърка идват от Западна Африка, като през 90 години са адаптирани от афро-американската култура и навлизат в хип хоп и RnB клиповете на известни изпълнители. Twerk („Туърк“) танците станаха особено популярни след като световноизвестни певици като Бионсе, Кристина Агилера и Дженифър Лопес  започнаха да ги танцуват в клиповете си.

Класът по twerk включва много ритмична музика с комбинирани движения, които активно натоварват седалищните мускули, а също така вътрешната и задната част на бедрата ви.

Класът ще продължи два часа, като освен техника и жестока хореография, Яна ще ви запознае с историята на този секси стил и как тя се запали по него. В края на часа освен, че ще получите избрани хитови парчета, Яна е приготвила и изненада за всички вас.

Гост-преподавател е самата Яна Христова – господарка в twerka и един от танцьорите в едно от най-забавните TV предавания “Господари на ефира”.Яна работи интензивно като треньор и има богат опит в танцовото изкуство. Вече втора година се развива много успешно в най-популярното TWERK течение. Обучава се в Италия, учейки се от едни от най-утвърдените имена в този стил.

Не пропускайте да се потопите в танца на звездите и да подобрите фигурата си! Една тренировка изгаря между 600 и 800 калории, оформя дупето и стяга корема.

Задължителна регистрация

Вашето име (required)

Вашият е-майл (required)

Телефон за връзка (required)


Вашите лични данни не се предоставят на трети лица!Необходими са единствено, за да ви информираме при налични промени!

Детайли

Дата:
септември 11, 2016
Час:
5:00 pm - 7:00 pm
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Organizer:
Dance Station
Телефон:
+359 895 76 70 72
Email:
info@dancestation.bg
Organizer Website:
www.dancestation.bg