От 29-ти септември започва група по Cuban Salsa отворено ниво с Коста и Алиса. Групата е предназначена за хора, които имат опит в други салса стилове, но искат да танцуват и Cuban Salsa.

Часовете ще се провеждат в новите зали на Dance Station, които се намират в НДК.

Класовете са всеки вторник и четвъртък от 20:30 ч.

Характерно за кубинската салса е бързата и ритмична музика, която позволява на танцьорите да пресъздадат секси движения и сложните комбинации с ръце.

За записване: тел +359 895 767 072 / +359 899 332 136
20:30 ч. – Вторник и четвъртък – Dance Station, НДК

Костадин Костадинов – Kоста започва да танцува от малък. Салса танците го завладяват и осъзнава, че неговата професия ще е танцьор, въпреки, че специализира „Инженерен дизайн – вътрешна архитектура“. По-късно се развива и в хип-хоп танците. За него е важно един танцьор да е комплексен и да владее повече от един стил. С натрупания си опит от множество изяви, през 2009 става хореограф в танцовото шоу – “Vip Dance”. Зад гърба си има редица участия в състезания. Участва и в български и чуждестранни салса фестивали, кино продукции, музикални видео клипове, реклами, театрални постановки. Създател е и на танцовата формация – “Own Beat”.

Алиса Белоусова – Алиса се занимава с латино танци, хип-хоп и contemporary от много малка. Има дългогодишен опит на сцена в различни салса и хип-хоп формации. Тя е една от първите Зумба преподаватели в България, които внасят и популяризират фитнес програмата у нас. Участва в редица международни и престижни салса фестивали, както в България така и в чужбина, като Германия, Монако и др. Алиса е част от най-голямото и престижно турне, което се провежда у нас през 2012 и 2013 – „Coca Cola Energy Tour“. Алиса има значим опит и в участието на много рекламни, музикални и модни клипове. През 2013 Алиса е танцьор и хореограф в ТВ предаване „България търси таланти“. Събитието във Facebook

На 19-ти май (събота) в залите в Dance Station НДК отново ще ни събере африканската музика и танци. Mugisha Frank ще ни пренесе в Африка с традиционните африкански ритми, автентични стъпки и много положителна емоция.

За всички свои нови ученици, танцово училище Денс Стейшън подготвя годишния детски танцов спектакъл „Островът на съкровищата“, вдъхновен от историите за капитан Флинт, Дългия Джон Силвър и едноименния роман на Робърт. Л. Стивънсън.

Денс Стейшън представя едно незабравимо приключение за пътя към природата, Земята и грижата за нея. Авторският детски танцов спектакъл засяга проблема за глобалните природни промени и влиянието на човешката дейност върху Земята, разказвайки историята на малката Рая и готовността и да спаси своя дом.

CategoryNews
Logo_footer   
     © 2015 Dance Station | Made with love for dancing...

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE