В рамките на седмица малки и големи ще се забавляват с професионалните танцьори и преподаватели на Dance Station – най-модерното място за танци. от 21-ви февруари до 28-ми февруари в залите на Dance Station Plovdiv можете да посетите напълно безплатно уроците предлагани в училището.

Елате да потанцувате, да погледате или просто да получите повече информация за предлаганите класове в училището.

Първото посещение в дадения стил е безплатно за всички нови клиенти и в края на часа – aко си харесате танц можете да си закупите абонаментна карта с 10% отстъпка. Безплатното посещение и отстъпката важи за нови клиенти и само ако се закупи в рамките на седмицата на отворени врати.

В седем поредни дни ви очакват уроци по зумба, капоейра, латино и бални танци, хип-хоп, суинг танци, танци за майки с бебета в ергономични раници, йога, пилатес, табата и фрийстайл,  водени от едни от най-добрите преподаватели и танцьори в Пловдив. Нашите преподаватели, носители на различни танцови награди ще ви помогнат да изберете вашия танц.

Първото посещение в избрания от вас стил танци е безплатно. Имате възможността в рамките на седмицата да посетите всички стилове, които предлагаме и да изберете най-подходящия за вас. Възползвайте се от 10% отстъпка от месечен абонамент ако се закупи в рамките на танцовата седмица.

Тел за повече информация: +359 895 767 072

Разгледайте графика

Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE