Класически балет

Преди години балетът беше достъпен само при започване от ранна детска възраст и с основна цел професионална реализация.Но балетът може да бъде полезен на абсолютно всеки, който желае да подобри координацията и гъвкавост, иска да опознае тялото си, както и да придобие уверена и стабилна стойка и по-добра осанка. 

Разбира се, да започнеш такова сложно изкуство в тялото на възрастен не е елементарно и ние го разбираме. Поради тази причина класовете ще са съобразени със специфичните възможности на тялото на възрастен. Всеки участник в класа ще получи подробни обяснения за изпълнението на всяко движение, за да може всеки максимално добре да го разбере и приложи.

Класовете ще следват структурата на професионален клас, но разбира се на ниво подходящо за всички: загрявка, фундаментални упражнения на станка, упражнения на среда, скокове/ алегро/ пируети и малка разтяжка. Целта е този клас да е подходящ за всички интереси- тези, които търсят балета заради изкуството в него, но и за всички които търсят по-добра кондиция.

Инструктор

Яна Суджарска

Яна Суджарска е завършила Dance & Choreography във Falmouth University, Англия, където е изучавала класически балет и съвременни танци и е преминала курс за танцова педагогика. Освен в Англия, също съм се обучавала и работила в Италия, Холандия и Индонезия. През годините e била част от няколко компании с фокус върху съвременните танци, както и в множество постановки на Софийски Балет и Опера.

Цени и записване

Еднократно посещение – 12 лева
Карта за 4 посещения – 38 лева
Карта за 8 посещения – 65 лева
 
Работим с Multisport & Sodexo
 
 

За да стартира класа са необходими записани минимум 3 души.

в Мол Парадайз (до стените за катерене)

График

 Час   Неделя
12:00 Отворено ниво 15+
CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE