Доминиканска музика и горещи танци с Коста

Бачата за напреднали

От 8-ми май в залите на Dance Station Paradise Center стартира нов курс по бачата за напреднали с един от любимите преподаватели – Коста.

Бачата е популярна музика и танц, произхождащи от Доминиканската република. Това е един от най-страстните и горещи социални латино танци по двойки. Танцът представлява поредица от лесни стъпки, в резултат на които се получава движение в страни или напред и назад. Отличава се с чувствените движения на ханша и тялото и специфичен тап. Основният ход, както при всички латино танци е много лесен, става по-трудно, когато съчетаваме по-сложни фигури и движения, характерни за съответния танц.

Начало: 8-ми май
Час: 21:30 ч.
Дни: понеделник и сряда
Място: Dance Station Paradise Center

Коста

Костадин Костадинов – Kоста започва да танцува от малък. Салса танците го завладяват и осъзнава, че неговата професия ще е танцьор, въпреки, че специализира „Инженерен дизайн – вътрешна архитектура“. По-късно се развива и в хип-хоп танците. За него е важно един танцьор да е комплексен и да владее повече от един стил. С натрупания си опит от множество изяви, през 2009 става хореограф в танцовото шоу – “Vip Dance”. Зад гърба си има редица участия в състезания. Участва и в български и чуждестранни салса фестивали, кино продукции, музикални видео клипове, реклами, театрални постановки.

Необходима е предварителна регистрация

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE