Salsa & Bachata

Бачата е изключително романтичен танц. Музиката е отпускаща и създава една нежна атмосфера, като в текстовете на песните обикновено се разказва за несподелена любов, раздяла или просто обяснение в любов. Танцът представлява поредица от лесни стъпки, в резултат на които се получава движение в страни или напред и назад. Отличава се с чувствените движения на ханша и тялото и специфичен тап. Основният ход, както при всички латино танци е много лесен, става по-трудно, когато съчетаваме по-сложни фигури и движения, характерни за съответния танц.

Салсата е един от танците, на който трудно може да устоиш, а веднъж усетиш ли магията й – трудно може да излезеш от нея. Музика е с ритъм, който кара тялото ти да танцува. Пренася те в друго пространство, без значение на плажа, в заведенията, на улицата… Отвсякъде чуваш ударни инструменти като конга, клаве, перкусии бата и много други. Кубинската музика е невероятно световно богатство. Тя носи положителна енергия, радост и създава социална среда за споделяне, общуване и начало на на много приятелства.Открий любовта към най-обичаните латино танци в света  в начинаещата групи с Илия Чолаков и Нели Павлова!

Класовете стартират на 28-ми Септември и ще се провеждат Всеки Понеделник и Петък от 18.30.в залите на Dance Station Plovdiv

ЗАПИСВАНЕ https://forms.gle/3Tn2R2Vw8ZFyw4US8

Адрес: улица Гладстон 15, Дом на Културата Борис Христов, главен вход, стълби вдясно, последен етаж

Записване и цени

ЦЕНИ:
Еднократно посещение – 9 лв.
Карта за 4 посещения – 32 лв.
Карта за 8 посещения – 55 лв.

ГРАФИК:
* Понеделник 18.30
* Петък 18.30

ИЗИСКВАНИЯ:
• Чисти и удобни обувки и добро настроение

ПРЕПОДАВАТЕЛИ:

Royce Dance Studio е създадено през 2013 г. от Илия Чолаков и Нели Павлова. Още от създаването на клуба двамата получават покани за участия в най-големите салса фестивали в България. Royce Dance Studio бяха избрани да танцуват на прощалното турне на кубинските легенди от Buena Vista Social Club през 2014 г. Оценители от Европейския съюз, които бяха на посещение в Пловдив във връзка с кандидатурата на града за Европейска столица на културата, официално дадоха максимален брой точки на  студиото като едно от местата в град Пловдив за развиване на културата.
Илия Чолаков започва да се занимава с спортни танци през 1997г. и до 2001г . усилено посещава 2 от най -големите клубове за спортни танци в Пловдив. От 2001 г.  до 2004г. започва и изучаване на българска народна хореография в един от пловдивските ансамбли. От 2007 започва да танцува салса, а две години след това става и помощник инструктор към школата си. Следват  изяви по салса фестивали. През 2013 става един от основателите на Royce Dance Studio. В края на 2014 г.  е приет да изучава „Съвременна хореография с Режисура“ след преминат успешно приемен изпит от две авторски хореографии. Има знания и опит в кл.балет, джаз балет, характерни танци и съвременни танцови техники.
Нели Павлова- Започва да се занимава с Българска народна хореография  в края на 1999г . През 2004 започва да тренира салса в един от големите пловдивски клубове. С Илия стават партньори в началото на 2009 г

БЕЗПЛАТНА ТАНЦОВА СЕДМИЦА от 28-ми септември до 4-ти октомври

Участвайте в класовете по салса и бачата НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в Безплатна танцова седмица в Dance Station Plovdiv
Всяко първо посещение във всеки клас е БЕЗПЛАТНО между 28-ми Септември и 4-ти Октомври
Повече за инициативата прочетете тук:

 

ВАЖНО: ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ:

 Dance Station изисква от всички свои клиенти спазването на следните условия за присъствие:

·     От 22.06.2020 г. носенето на предпазни маски на закрити пространства е задължително. Носенето на маска по време на танцовите класове /в рамките на танцовата зала/ е по личен избор. Носенето на маска в общите части е задлъжително.
·    На рецепция на всеки обект на Денс Стейшън ще бъде измервана телесната Ви температура в случай на грипоподобни симптоми. Моля, имайте предвид, че лица с телесна температура над 37.4 няма да се допускат в обекта. 
·      Клиенти във видимо недобро здравословно състояние няма да бъдат допускани в обекта.
·      На входа на обекта ще има поставен дезинфектант: молим всички посетители да го използват при влизане.
·  Потокът на влизащи и излизащи от обекта ще бъде организиран, така че да се спазва необходима дистанция от 1,5 метра. Молим да се съобразите със знаците на земята указващи местоположенията на всеки клиент, както и посоката на движение.
·      Всички контактни повърхности, подови пространства и помещения ще бъдат дезинфекцирани на всеки час. 
·      Във връзка с горната точка в обекта няма да се допускат клиенти по-рано от 20 минути преди класа, за който са се записали.
·      Шкафчетата в съблекалните могат бъдат използвани. Молим да имате предвид че ще можете да вкарвате вещите си и в залите с цел избягване на струпване на много хора. 
·      Имайте предвид, че влизането в залите с чисти обувки е задължително. Персоналът на Dance Station ще има правото да отказва достъп на клиенти, които не са спазили това правило.
·      По време на провеждането на танцови/спортни занимания е задължително спазването на отстояние от 1,5м между хората в помещението.
·    Ако по време на престоя си в центъра използвате носни кърпички , пластмасови шишета или друг вид отпадък, молим ви да имате предвид че е желателно сами да изхвърлите отпадъците в кошчетата за боклук.
·       Лица със симптоми на настинка, хрема, кихане, лека кашлица и повишена телесна температура не следва да посещават танцовия обект. 
 
Мерки за дезинфекция предприети от Dance Station:
    
·       Осигурени дезинфектанти на входа на обекта, както и във всяка съблекалня и на  рецепция.
·       Служителите ни ще минават  задължителен здравен филтър ежедневно.
·       Служителите на рецепция ще носят защитни шлемове/предпазни маски и латексови ръкавици.
·       Всички контактни повърхности ще се почистват и дезинфекцират минимум 4 пъти дневно.
·       Ще се провежда задължителна допълнителна ежечасна дезинфекция между класовете във всички зали и общи части.
·       Почистване и дезинфекция на вентилационните и климатични филтри ще се извършва ежеседмично. 
·       Класовете в залите ще се разминават с по 10 минути, за да се избегне струпване на по-голяма група от хора. 
·       Класовете ще бъдат с продължителност 55 минути, за да можем да извършим задължителната ежечасна дезинфекция на залите между всеки отделен клас. 
[/column]
CategoryUncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE