Преподава Zumba® Fitness

Танцова квалификация Занимава се с латино танци, хип-хоп и contemporary от много малка. Има дългогодишен опит на сцена в различни салса и хип-хоп формации. Тя е една от първите Зумба преподаватели в България, които внасят и популяризират фитнес програмата у нас.

Друга квалификация
Завършва бакалаварската си степен в Националната музикална академия „Панчо Владигеров“ със специалност „Музикална педагогика“ към факултета „Теоретико-композиторски и диригентски факултет“, По-късно завършва второ висше към факултета „Музикална педагогика и инструментарен“ със специалност „Концертно пиано“. Работи като преподвател повече от 5 години.

Значими участия
Участва в редица международни и престижни салса фестивали, както в България така и в чужбина, като Германия, Монако и др. Алиса е част от най-голямото и престижно турне, което се провежда у нас през 2012 и 2013 – „Coca Cola Energy Tour“. Алиса има значим опит и в участието на много рекламни, музикални и модни клипове. През 2013 Алиса е танцьор и хореграф в тв предаването „България търси таланти“.

Купи и награди
През 2010 г. печели второ място на най-големия български танцов фестивал в България – “Fanta Dance Festival”, заедно с партньора й. На първите и вторите български награди „BG Hip Hop Awards”, като част от Makosa Nostra Family печели награда за най-добра хип-хоп денс група.

Tанцови постижения като учител
Алиса винаги е заредена с енергия, която предава на своите ученици всеки път. Амбициозна и много упорита в танците и хореографите, които прави за различни събития. Нейни ученици споделят, че тя е вдъхновител в тяхното ежедневие.

Танцът за мен е Страст