Rali & Bube R’n’B & Виктор Милушев – Weezy’s Dance

Рали навлиза в света на танците от 7-годишна възраст, като започва да тренира спортни танци, а по-късно открива силната си страст в хип-хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България, като през 2014 заедно с Бубето печелят стипендия от танцовата работилница на Фондация „Танцово изкуство – Илиев” и заминава на обучение в най-големите студия в Лос Анджелис ( Debbie Reynolds Studio, Millennium Dance Complex, Movement Lifestyle). Обучавала се е и в Studio 68/London. Ралица участва в редица ТВ предавания и събития, музикални клипове и танцови фестивали. Заедно с Бубето обединяват индивидуалните си стилове в едно, за да ви завладеят с двойна ударна енергия.

viktorВиктор Милушев е танцьор, преподавател и хореограф. Завършил е Нов Български Университет, специалност „Танцов театър/хореография“. В търсене на новото, пътува из Европа и до САЩ, където танцува наред с едни от най-големите професионалисти в бранша, като Brian Friedman, Laurieann Gibson, Quick Crew и др. Уменията му не остават незабелязани и Виктор получава покани от редица клубове и школи в България и от чужбина за провеждане на мастър класове. През 2014 спечели конкурс за преподавател в едно от най-престижните танцови студия – Dance Center Myway, Украйна. Победител е в първия по рода си street dance battle „Canyon Graffitti Fest“ 2010 (България). Участва в турнетa и ТВ продукции на Coca Cola Happy Energy Tour, Музикална Академия и др. Участва в редица видеоклипове.

bubetoБубето се занимава с танци от 5 годишна. За първи път влиза в залата по спортна гимнастика, малко по-късно навлиза в спортните танци, модерен балет. Не след дълго открива себе си и страстта си в хип хоп танците. Обучава се във водещите студия и школи в България и Америка (Debbie Reynolds Studio, Milennium Dance Complex, Movement Lifestyle).

Има редица участия в музикални събития, танцови фестивали, музикални клипове и реклами. Има спечелени награди от множество състезания, както в България, така и в Европа.

Класове с Рали и Бубето

Уроците с Рали и Бубето са

В НДК класовете по хип хоп с Рали и Бубето са:

– отворено ниво от 19:30 до 21:00 ч – всеки вторник и четвъртък

Класове с Виктор

В НДК, класовете по commercial с Виктор са:

Commercial начинаещо ниво от 20:30 ч. – понеделник и сряда
Commercial отворен клас от 18:00 ч. – събота и неделя

CategoryNews
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE