Пълен онлайн курс по латино и бални танци за родители с деца

За програмата

Вече над месец практикуваме живот вкъщи. Това, разбира се има своите добри и лоши страни. Повече качествено време със семейството е незаменимо, но липсата на движение и игри е безспорно вредна за всички, най-вече за децата.

За щастие, алтернатива има и ние ви предлагаме точно това.

Онлайн класовете ни по танци са разработени специално за домашна употреба. В тях вашето дете може да участва отново и отново неограничено. Какво по-хубаво от това. Всеки един урок е пътешествие в различни страни и култури, а понякога и приказни измислени страни. Един ден си на плажа в Куба, на следващия си капитан на пиратски кораб, а понякога дори си готвач и заедно с плъхчето Реми забъркваш вълшебните съставки на танцов рататуй. Докато се забавляват децата неусетно научават основните стъпки на 10те танца в програмата на спортните танци. Всеки отделен урок ни представя различен танц.

Какво включва пълен пакет:

 • Основни стъпки самба ( два различни класа )
 • Основни стъпки чача
 • Основни стъпки джайв ( два различни класа )
 • Основни стъпки валс ( два различни класа )
 • Основни стъпки куикстеп

Какви са плюсовете:

 • Можете да гледате класовете неограничено, получавате ги „завинаги“
 • Можете да гледате класовете според вашето свободно време и желание
 • Децата придобиват нови знания, опресняват стари знания или упражняват вече научен танцов материал.
 • Уроците са върху лесно разпознаваема музика, обвързани са с популярни детски филми ( Аладин, Рио, Рататуй, Смелата Ваяна, Sing и други)

Преподаватели

Боряна Иванова Нинова

Танцова квалификация

Занимава се със спортни танци повече 20 години, дългогодишен състезател по спортни танци. Победител в телевизиония формат Танцувай с мен 2. Участва като част от мажуретния отбор на НСА с който печелят два златни медали през 2012 и 2014г.

Работи и обучава деца повече от 10 години. Преподава в редица танцови центрове, училища и детски градини. Хореограф е и на сватбени танци.Води и групови танцови занимания – родители с деца.

Нейните ученици взимат участи на всеки танцов спекакъл, организиран от танцово училище Dance Station. В тези спектакли взимат участие и групи от детска градина, в която тя преподава. Нейните ученици се явяват и на редица танцови фестивали, като успяват да завоюват призови места. Тази година нейни ученици спечелиха квоти за European Grand Dance Cup в Палма де Майорка, Испания ‘2019

Защо да купиш?

Трейлър: Пиратско танго.

Трейлър: Самба

 

Ако имате интерес и към другите ни онлайн латино и бални танци за деца, ни пишете: 

Цени 

Купи 1 Запис

10 лв.
 • Гледай по всяко време

   
  *Посочените цени са с включено ДДС

Тестов бутон

CategoryUncategorized
Logo_footer   
© 2015 Dance Station | Made with love for dancing... Privacy notice 

Follow us:               

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE